Facebook angajeaza un UI designer al Apple, continua procesul de dezvoltare al unui smartphone

  Acum cateva saptamani v-am spus ca Facebook a reusit sa convinga mai multi angajati/fosti angajati ai companiei Apple sa i se alature si totul in cadrul unui proiect ce se va finaliza prin lansarea unui smartphone. Ei bine procesul de angajare a omenilor care au lucrat pentru Apple continua si Chris Weeldreyer este cea mai recenta “achizitie” a celor de la Facebook. Weeldreyer a lucrat timp de 8 ani de zile ca UI Design Manager manager la Apple si practic el a fost responsabil cu dezvoltarea unor elemente ale interfatei iOS-ului din moment ce Facebook s-a gandit sa il angajeze.

  Fostul angajat al Apple apare inregistrat ca inventator pe unele brevete de inventie care apartin Apple si este specializat pe design industrial, design-ul elementelor cu care interactionam in sistemele de operare, iar la final ramane UI design-ul. Cei de la Facebook sunt foarte seriosi in ceea ce priveste acest proiect aflat in curs de dezvoltare si exista sansa ca anul viitor sa vedem un smartphone lansat de catre ei, iar eventualele similaritati dintre sistemul sau de operare si iOS nu ar trebui sa ne uimeasca.

6 COMENTARII

  1. Cea mai proasta aplicatie pe care o am in telefon.
    Ii trebuie ani lumina sa se incarce se inchide din senin pana postezi ceva te gasesc dracii.
    Nu la design trebuie lucrat ci la gramada de buguri pe care le are

  2. Confirm si eu: aplicatie de bananieri. O folosesc doar atunci cand vreau sa descarc o poza anume, in rest intru din browser. Se incarca ani lumina mai repede.

  3. V.Antoniu credema nu are nimic telefonul,aplicatia are.Daca intru de pe safari merge struna.
    In schimb de pe aplicatie toate merg ca naiba.
    Si acasa am wifi.Chiar azi am facut un test cu un prieten care are android un samsung.
    Bai nene la el era si mai pasta.