16 persoane au fost condamnate la pedepse cu inchisoarea pentru achizitionarea de produse Apple folosind carti de credit false

  Timp de 2 ani de zile 16 persoane au achizitionat produse Apple in valoare de 1 milion de dolari din diverse magazine americane ale companiei. Pentru achizitii ei au folosit carduri false, deci Apple nu a incasat vreun ban in urma tranzactiilor facute in magazine, insa hotii au scos macar jumatate din suma respectiva vanzand produsele ca si noi. Dupa 2 ani si jumatate de fraude persoanele au fost arestate de catre politia americana si seful grupului infractional a fost condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea de 4.5 – 9 ani. Fratii sai implicati de asemenea in grup au primit pedepse cu inchisoarea de 1 pana la 3 ani si respectiv doi pana la sase ani.

Shaheed Bilal, 29, was sentenced to 4 1/2 to 9 years behind bars for running a cybercrime ring that created counterfeit credit cards and used them in Apple stores across the country. The ring, which also included Bilal’s brothers and girlfriend, purchased more than $1 million worth of iPads, iPhones and MacBooks over 2 1/2 years starting in 2008 and sold them to dealers in stolen goods in Brooklyn, N.Y. They purchased credit card numbers online, probably from traffickers in Eastern Europe, according to a joint investigation by the Manhattan District Attorney and the United States Secret Service. 

  Aceasta este una dintre cele mai mari fraude americane care implica magazine ale Apple si este uimitor ca ei au reusit sa faca totul timp de doi ani si jumatate de zile fara a fi prinsi mai devreme.