Prima Pagina aplicatii Ford Keyfree este o tehnologie extrem de utila, iti permite sa te...

Ford Keyfree este o tehnologie extrem de utila, iti permite sa te loghezi in conturi web folosind un iPhone si tehnologia Bluetooth(Video)

[vimeo]http://vimeo.com/43886541[/vimeo]

  In cursul serii trecute compania Ford a prezentat tehnologia Keyfree pe care o aveti prezentata in detaliu in clipul video de mai sus. Practic vorbim despre o extensie pentru browserul Chrome si o aplicatie pentru iOS care permit utilizatorilor sa se logheze pe site-urile web preferate folosind un iPhone si tehnologia Bluetooth. Practic in extensia web introduceti conturile voastre si parolele pentru ele, cu ajutorul aplicatiei pentru iOS faceti legatura cu iPhone-ul vostru, va delogati din conturi cand plecati si de fiecare data cand iPhone-ul revine in apropierea PC-ului browserul va loga automat toate conturile voastre fara ca voi sa faceti ceva.

  Tehnologia prezentata de catre Ford este extrem de interesanta si cu siguranta foarte multi utilizatori vor dori sa o testeze, dar deocamdata ea nu este disponibila. Presupun ca e destul de ciudat sa aflati ca un producator de masini s-a gandit sa aduca pe piata o asemenea tehnologie pentru terminale mobile, insa se pare ca Apple, Google, Microsoft si restul nu s-au gandit ca pot imbunatati experienta utilizatorilor intr-un asemenea mod.

 • Vally

  Un fel de key less go ;)!
  Nasol daca esti intr-un birou. Misto dacs esti acasa!

 • Deleteplz

  Haha 🙂 Geniala ideea 😀
  Abia astept sa fie disponibile aplicatiile!

  O mica intrebare off topic:
  Daca am wireless kit (tastatura+mouse) pe 3.4 GHz si un router wireless N exact deasupra receiver-ului, sunt sanse sa am interferente? Ca tot face figuri kit-ul si ma enerveaza, ma gandeam sa mut router-ul in celalalt colt al camerei poate nu-mi mai bruiaza kit-ul 🙂

 • eComenzi Nic

  Vally, daca esti la birou nu instalezi softul pe acel pc… 🙂

 • eu cred ca trebuie sa faci ceva setari pe pc si merge numai pe el….nu merge la orice pc/laptop…