Sparrow este din nou disponibila pentru doar 0.79€ in App Store

  Acum cateva zile dezvoltatorii aplicatiei Sparrow au anuntat ca timp de doua zile pretul titlului va fi redus pana la valoarea de doar 0.79€. Promotia a trecut, pretul aplicatiei nu a revenit la valoarea initiala ci a fost crescut la doar 1.59€, insa incepand de astazi aplicatia poate fi din nou achizitionata pentru 0.79€ din App Store. Trebuie mentionat faptul ca aplicatia trimite notificari push numai atunci cand o aveti deschisa, deci dezvoltatorii lucreaza la implementarea sistemului, insa ramane de vazut cand vor reusi sa il faca functional in intreg iOS-ul.

Pretul initial:
Numele:
Sparrow

0.79

s





Developer: Sparrow SARL
Categoria: Utilities


Descriere: **Limited time promo**

$0.99 on Tuesday & Wednesday
$1.99 on Thursday
& back to $2.99 on Friday

Sparrow is an iPhone mail client designed with love to provide you with an efficient and pleasant mailing …


Dimensiunea aplicatiei este: 9.8 Mb


11 COMENTARII

  1. Pentru versiunea 1.2 al aplicatiei sparrow ( versiunea anterioara) exista in cydia un tweak ,sparrow push si sparrow + , care ii dau aplicatiei optiunea de push chiar daca este inchisa. Nu stiu daca baietii au reusit sa o implementeze si pe 1.3 dar merita incercat! Eu folosesc versiunea 1.2 cu cele 2 tweak si vreau sa spun ca a inlocuit cu desavarsire aplicatia nativa de mail!

  2. La mine este setat pe push cu Sparrow din cydia dar nu primesc notificarile si sincer, este greoaie aplicatia de email, de fiecare data cand intru in email stau cateva secunde bune sa incarce poza si altele, sincer inafara ca poti controla altfel aplicatia nu se merita!Q!