Posesorii de telefoane mobile sunt “obsedati” cu verificarea constanta a terminalelor(Infografic)

  Daca aveti un smartphone conectat la internet, atunci sigur il verificati in mod constant pentru a vedea daca a mai aparut o stire noua pe iDevice.ro, daca cineva a dat like la o poza sau daca aveti vreun mesaj necitit. Intr-un studiu recent facut in SUA s-a descoperit ca utilizatorii sunt “obsedati” de verificarea constanta a propriilor telefoane mobile, unii avand reactii ciudate atunci cand nu isi mai gasesc dispozitivele. In ceea ce priveste locatiile in care sunt folosite terminalele, majoritatea le utilizeaza in pat, multi le folosesc in baie si un sfert in timp ce conduc.

  Mai multe informatii aveti in infograficul de mai jos.

17 COMENTARII

  1. Ironic, am vazut articolul exact in timp ce eram ‘obsedat cu verificarea constanta a terminalului mobil’ :)) =)), thanks to iDevice.ro push notifications :))

  2. Fara gluma acum,da mă uit pe idevice.ro din 5 in 5 minute si mai am si intelliscreenx,mă uit pe twetter din minut in minut,la baie mă joc jocuri,deci,da!sunt obsedat de el.

  3. Pe mine ma trezeste iDevice.ro , pentru ca in 95% dintre cazuri , prima stire a zilei e postata (push) este pe la 7:25 dimineata (8:25 ora Romaniei). De muuuuuulte ori m-am trezit cu diiiiiing-ul dublu (iPhone si iPad) al iDevice.ro . Si din pacate dublu de dublu : de doua ori pe iPhone , de doua ori pe iPad …..

  4. Cand il achizitionezi asa e esti mai tot timpul calare pe el dar dupa un timp te mai potolesti ! KFF daca ai program de Big Boss si vrei sa fii si la curent te trezeste Zaone ! Cine munceste la 7 e cu cafeau in mana ! Mai nasol e cand sambata sau duminica se trezeste cate unul sa te sune destul de matinal !  Asa e cred ca daca le iei tel la unii dispera 24-48 ore !

  5. twitter si facebook e pierdere de timp pentru majoritatea exceptie facand cei ca zaone care urmaresc stiri de pe diverse canale

  6. Daca te intereseaza sa vezi cum isi fac alatii faima din munca ta, urmareset linkul si ai sa gasesti sute de articole plagiate de la tine, cu cateva cuvinte schimbate pentru a nu putea fi acvuzat.tipul a fost si la PRO TV unde s-a dat primul care a portat SIRI pe 3G si 3gs la multe luni dupa ce ai publicat tu aceasta modalitate.
    Ce zici de asta?

  7. Stiu marcel, am vazut emisiunea. Ce pot sa ii cer eu lui Buhnici care e paralel cu lumea asta? Ala ma plagiaza de mai bine de un an de zile, e un copil de 15 ani, e mic, nu stie nimic.