Prima Pagina accesorii Tastaturile care se conecteaza la iPad permit utilizatorilor sa acceseze task switcher-ul...

Tastaturile care se conecteaza la iPad permit utilizatorilor sa acceseze task switcher-ul si sa treaca de la o aplicatie la alta folosind combinatii de taste(Video)

[vimeo]http://vimeo.com/33515079#[/vimeo]

  iDevice-urile companiei Apple obliga utilizatorii sa foloseasca fie gesturi multitouch fie butonul Home pentru a activa task switcher-ul sau pentru a face trecerea de la o aplicatie la alta, insa se pare ca acelasi lucru poate fi facut folosind tastaturile externe care se conecteaza la tableta. In clipul video de mai sus avem demonstrata functionalitatea unei asemenea tastaturi care se conecteaza la tableta iPad si permite activarea task switcher-ului si trecerea de la o aplicatie la alta folosind combinatii de taste precum CMD-Tab sau CMD-Shift-Tab.

  Daca aveti o asemenea tastatura si va jucati cu ea, atunci probabil veti descoperi si alte combinatii de taste care functioneaza pe desktop-uri dar si pe tablete. Folosirea tastelor simplifica procesul de utilizare a tabletei iPad cu o tastatura, insa desigur ca nimic nu poate inlocui un touchpad/mouse.

UPDATE: Totul este doar un concept deocamdata.

  • al_core

    filmul ăla este un concept!
    cum funcționează cu adevărat este explicat aici.

  • Bogdan

    Cred ca ai înțeles greșit. Acesta combinație nu merge. În clipul ăla utilizatorul doar spune că așa și-ar dori el să fie lucrurile.