Prima Pagina 3G Google incearca sa blocheze importul de iPhone/iPad-uri in SUA

Google incearca sa blocheze importul de iPhone/iPad-uri in SUA

  In cursul serii trecute Comisia Internationala pentru Comert din SUA, sau ITC, a anuntat ca in luna august va analiza o decizie a unui judecator american care a decis ca Apple a incalcat un anumit brevet de inventie al Motorola. Respectivele brevete de inventie se refera la tehnologii 3G care permit eliminarea “zgomotelor” si imbunatatirea calitatii semnalului, iar Google, noul proprietar al Motorola Mobility, doreste sa foloseasca acele brevete de inventie pentru a impune in SUA o interdictie de import a iDevice-urilor.

The U.S. International Trade Commission said it will review ITC Judge Thomas Pender’s findings that Apple was violating one of four Motorola Mobility patents. The commission is scheduled to issue a final decision on Aug. 24, and has the power to block devices made in Asia from entering the U.S.

  Pe data de 24 august cei de la ITC vor lua o decizie in acest caz si exista posibilitatea ca Apple sa nu mai poata importa iDevice-uri din Asia in SUA daca ITC-ul va oferi castig de cauza celor de la Google. Desigur ca sansele ca acest lucru sa se intample sunt destul de mici, insa nu trebuie data la o parte posibilitatea ca Google sa castige pentru o perioada limitata de timp optiunea de a bloca importurile si sa isi exercite privilegiile. Avocatii companiei Apple vor gasi desigur rapid metode pentru a inlatura aceste masuri, insa deocamdata doua luni de zile ne despart de decizia ITC.

 • Tenou

  Nici in visele lor reusesc :))

 • Alexutu

  Importul legal, dar mai exista si eBay, Amazon sau vreun prieten din alta tara, nu?

 • Niciodata nu se va ajunge la o interzicere..doar la o intelegere, acesta e scopul G.

 • In primul rand statul american nu va permite asa ceva. Ei au de pierdut, Apple fiind companie americana ce aduce ceva la buget.
  E ca si cum Italienii ar interzice sa se vanda fiat in italia. (As fi dat exemplu interzicerea Dacia in Ro, dar la noi nimic nu e imposibil :)))

 • ciprian

  sper sa reuseasca, m-am saturat de apple…

 • @ciprian. atunci de ce intri aici, de ce te uiti in curtea apple?
  E ca si cum m-as uita la A3 si as urla cum ca m-am saturat de A3. Schimb canalul si gata..

 • Cristi

  @Anonimous , Dacia oricum nu (mai) e a noastră, asa nu se poate face comparatia oricum