Now Playing for Notification Center adauga o metoda simpla de a controla player-ul muzical din Notifications Center sau Springboard

  Now Playing for Notification Center este un nou widget pentru Notifications Center sau HomeScreen, iar cu ajutorul sau puteti controla mult mai usor aplicatia Music a iOS-ului. Practic privind imaginile de mai sus observati ca vorbim despre un widget in care avetia fisate butoanele de control ale player-ului muzical, plus o imagine a copertii albumului din care ascultati melodiile si desigur doua butoane care va permit sa partajati numele melodiei pe retelele de socializare Twitter si Facebook.

Basically, my version of a now playing bar for the Notification Center but with plenty of features.

These include:

  • A controls page on the left.
  • Ability to load information from any app.
  • Able to tweet what is currently playing.
  • Come iOS 6, the ability to post to Facebook.
  • iPad and Dashboard X support.

  Desi Now Playing for Notification Center a fost conceput pentru a functiona in Notifications Center, cu ajutorul Dashboard X il puteti plasa foarte simplu si in Springboard-ul vostru. Widget-ul este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia si functioneaza numai pe iOS 5.

5 COMENTARII

  1. Mai are cineva probleme cu Dashboard X? Probleme gen respringuri din senin, blocarea springboardului, miscarea greoaie a OSului?

  2. Dashboard x e nasol daca-l tii in homescreen. In notification center si lockscreen merge bine. De 3 saptamani cand il am asa nu am avut parte de nici un incident.

  3. De ce ti-ar trebuii dashboard x pentru notification center si pentru lockscreen? Adica scopul principal erea de a aduce widgeturile din NC in homescreen si pentru lockscreen folosesc Lock Info. So care e scopul lui daca nu il tii in homescreen?