AwesomeQuickMessages iti permite sa raspunzi rapid mesajelor primite pe iPhone-ul tau(Video)

[youtube]http://youtu.be/Yh5mfMWiYzM[/youtube]

  AwesomeQuickMessages este un tweak publicat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti raspunde rapid mesajelor primite pe iPhone-urile voastre. Tweak-ul functioneaza prin intermediul plugin-ului Activator si va da posibilitatea de a deschide, oriunde in iOS, o fereastra prin care puteti sa raspundeti unui mesaj recent primit, ori sa scrieti un mesaj nou. Desigur ca tweak-ul este integrat si in Notifications Center, asa ca de acolo puteti scrie rapid un mesaj prin simpla efectuare a unui gest care activaza interfata AwesomeQuickMessages.

With AQM you can:

1. Read and reply SMSs from any places on your iPhone with an iOS-like popup without switching

or closing the app you are in!

2. Open a Quick Compose popup to send your SMSs quickly from everywhere (remember to setup the activator gesture for this! This feature support another DrComputerIT app, “VMK+Groups” to send SMS to a group if people very quickly!);

3. Both Quick Reply and Quick Compose are customizable (background and textfield color, text color).

  AwesomeQuickMessages isi instaleaza o aplicatie in iPhone-ul vostru, iar prin ea puteti personaliza modul in care utilizati tweak-ul, dar si in terfata afisata in momentul scrierii mesajelor. AwesomeQuickMessages este disponibil pentru 1.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia.