Prima Pagina Apple Apple vs Microsoft – care a fost mai populara in luna iunie?(infografic)

Apple vs Microsoft – care a fost mai populara in luna iunie?(infografic)

  Luna aceasta Apple si Microsoft au facut anunturi importante care au starnit interesul intregului internet. Apple a avut WWDC 2012, Microsoft a avut un eveniment propriu, insa ambele companii au prezentat produse si sofware nou in luna iunie. Cei de la Apple au concentrat totul intr-un singur keynote, insa la Microsoft au fost mai multe prezentari si asta a generat mai multe subiecte de discutie care i-au oferit o popularitate mai mare in luna iunie. In infograficul de mai jos aveti o comparatie privind interesul pe care cele doua companii l-au generat in luna iunie si Microsoft iese invingatoare.

 • omuldinoglinda

  Din pacate (pentru ei mai ales) Microsoft a si starnit interes si apreciere, dar si hohote de ras din cauza prezentarii nu tocmai reusite si nu ma refer doar la freeze-ul tabletei la prezentarea NetFlix parca.
  Pentru Apple e mai simplu, toate produsele/serviciile promovandu-se singure in mare masura, vezi pana la stiri, printre violuri si falimente apar reportaje cu si despre Apple.
  Ei trebuie sa ofere mereu noul standard, pe can restul incearca iar si iar sa prezinte iPhone killer, iPad killer si mai nou MacBook Air killer dar se pare ca produsele astea Apple au mai multe vieti decat Pisicile Aristocrate la un loc :))

 • Fador Calin

  Aia care au facut studiul cred ca sunt prosti… Microsoft, in momentul actual o prapadita de companie, sa fie mi puternica decat Apple? Sa se duca sa se culce ca-s niste prapaditi!

 • vladTGS

  @ 2 Este vorba de statistici si este legat de evenimentele organizate de Apple respectiv Microsoft, nimic altceva. Prapadita de companie? :)) esti haios

 • Lucian

  Microsoft poate trai linistita multi ani de aici inainte doar din licentele Windows si Office…

 • Yoyo

  O prapadita de companie care a vandut peste 600 de milioane licente windows….Nici o licenta mai ieftina de 300$$$,chiar sunt niste prapaditi,care anual fac donatii de zeci de miliarde de $$$$,cred ca si fabrica de ulei din Pascani e mai tare ca ei,multumim fador pentru vasta cultura si opinie.

 • Mascka

  Zaone..cum se face ca pe un blog dedicat pentru idevice si specializat in idevice nu merg vizualizate poze si clipuri pe un idevice?!
  Incearca sa postezi variante ce pot fi vazute pe dispozitivele despre care vorbesti..
  Merci

 • Pai ia zi tu de ce ai comentat aici si de ce nu-mi spui exact despre ce vorbesti. Nu pot sa inteleg de ce comentati aiurea la articole care nu au nici cea mai mica legatura cu ceea ce vreti voi.

 • Am comentat aici pt ca aici nu murge imaginea pe iphone si ipad.
  Daca repari problema poti sterge si commenturile ca nu ma deranjeaza

 • KraveKing

  Yoyo esti un idiot cu capul in cur… Daca nu exista microsoft azi sigur nu mai erai cu iphone in mana ci cu un nokia 1100 cu lanterna sparta!