Prima Pagina aplicatii Safari vs Google Chrome pentru iOS(Video)

Safari vs Google Chrome pentru iOS(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p9W2MNffqow[/youtube]

  Dupa cum stiti deja, in cursul serii trecute cei de la Google au lansat browserul Chrome si pe platforma iOS. Din pacate versiunea pentru iOS a Google Chrome nu contine tehnologiile celor de la Google, ci este construita in baza “scheletului” Safari si nu contine tot ceea ce face Safari-ul atat de rapid. Chiar si asa, foarte multa lume s-a grabit sa instaleze noul browser pe propriile terminale, iar in clipul video de mai sus avem prezentata o comparatie intre Google Chrome si browserul nativ Safari care este disponibil pe orice iDevice-uri.

  Diferentele de viteza intre cele doua nu sunt mari, Safari avand in majoritatea cazurilor avantajul Nitro Javascript-ului, insa Google Chrome nu se descurca chiar atat de rau. Partea cea mai proasta este ca nu puteti seta Google Chrome pentru a deschide toate link-urile accesate in iOS si in final la asta se va reduce decizia de a folosi un browser sau altul. Daca aveti jailbreak puteti folosi tweak-ul Browser Changer pentru a transforma Google Chrome in browserul cu care deschideti orice link-uri in iOS.

 • oare Google Chrome va deschide Flash? 😀

 • andrei

  haha never 😀

 • Dan

  Pt cei care au jail BrowserChooser si pot seta browserul de baza chrome .
  Raman la impresia ca safari e cel mai bun si rapid

 • Multumesc ca ai reluat ce am spus eu deja :))

 • Mihai_rt

  Safari uneori se misca cam greu, asa ca e loc de mai bine

 • cosmin

  google chrome merge mai bine, deoarece daca il sincronizezi cu pc-ul, atunci cand tastezi site-ul in bara, inca de la prima litera google chrome incepe sa iti incarce pagina in background:) si atunci cand selectezi iti apare pagina instant:)