Google Chrome pentru iOS este disponibil in App Store!

  V-am spus astazi ca Google urmeaza sa lanseze o versiune pentru iOS a celebrului browser Chrome si iata ca acest lucru s-a intamplat acum cateva minute. Google Chrome este disponibil pentru download in App Store-ul celor de la Apple si el functioneaza pe orice iDevice-uri care au iOS 4.3 instalat. Desi ati fi tentati sa credeti ca Google Chrome ar putea fi mai bun decat Safari, realitatea este ca acest browser ruleaza pe motorul WebKit si nu beneficiaza de tehnologiile care fac Safari-ul chiar atat de rapid. Pe langa toate acestea, nu veti putea seta ca Google Chrome sa va deschida link-urile accesate din diverse aplicatii.

Browse fast with Chrome, now available on your iPhone, iPod touch and iPad. Sign in to sync your personalised Chrome experience from your computer and take it with you anywhere you go.

Search fast
• Search and navigate fast, directly from the same box. Choose from results that appear as you type.

Simple, intuitive experience
• Open and quickly switch between an unlimited number of tabs. On your iPhone and iPod touch, flip through tabs the way you would fan a deck of cards. On the iPad, swipe from edge to edge to switch tabs.

Sign in
• Sign in to Chrome to sync your open tabs, bookmarks, passwords and omnibox data from your computer to your iPhone, iPod touch or iPad. Pick up from right where you left off.
• Send pages from Chrome on your computer to your iPhone, iPod touch or iPad with one click and read them on the go, even if you’re offline.

Privacy
• Open a tab in Incognito* to browse without saving your history.

Pretul initial:
Numele:
Chrome

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Browse fast with Chrome, now available on your iPhone, iPod touch and iPad. Sign in to sync your personalized Chrome experience from your computer, and bring it with you anywhere you go.

Search fast
Sear…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.8 Mb


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tSKZy2ayvMs[/youtube]

33 COMENTARII

  1. E un browser bunicel….Incarca bine(si video-urile de pe youtube), are animatii interesante, interfata e frumusica…….dar totusi sa ai iOS si sa folosesti Google Chrome ca browser in loc de Safari e cam ciudat 🙂

  2. pai va zic eu de ce au lansat chrome pe iOS, in urmatorul an le expira contractul cu Google la motorul de cautare…asa ca in cazul in care se schimba cum a fost cu google maps si baga altceva…sa aibe un backup.

  3. Prima impresie: se incarca mai greu decat safari dar are acea prima pagina cu favorite, ca pe pc, ceea e ok. In rest, nimic spectaculos. Aaaa, pe vplay s-a blocat.

  4. Nu stiu de ce zice lumea ca merge incet , mie mi se pare ca merge putin mai bine ca safari , adica searchul pe google e super rapid fata de safari , asa mi se pare. Nu stie cnv nu e posibil sa setez ca “default”? sa imi deschida chrome linkurile din mailuri, aplicatii etc?

  5. perfect, asa am mereu la indemana “bookmarks”, fie ca sunt pe desktop sau pe ipad. mersi mult pentru link, functioneaza!

  6. Toate au cam aceeasi soarta din moment ce apple nu iti da libertatea sa faci engine-ul browserului. Baza e aceeasi, tot ce poti aduce in plus sunt anumite briz-brizuri, gen tabs sync si altele.

  7. E interesant.L-am bagat si eu pe iPad 2.
    Parca se misca mai repede pe unele site-uri, dar tot safari ramane la putere. la chrome e misto daca il folosesti si pe PC, ai parolele salvate, bookmark-urile cred ca si history.E interesant dar neaparat tre schimbata putin interfata.

  8. Parere personala :

    – In privinta sync-ului bate clar Safari.M-am logat pe un site pe iPhone,iar cand accesam de pe iPad field-urile erau deja inscrise 😀
    – Viteza este ca si pe Safari.
    – Inca nu am vazut nici-o eroare 😀