Apple testeaza un nou design pentru mesele “Geniilor” din magazinele sale

  Fiecare magazin Apple are un colt dedicat “geniilor”, adica angajatii care ajuta utilizatorii sa isi seteze un produs recent achizitionat sau sa rezolve o eventuala problema a unui dispozitiv cumparat cu ceva timp in urma. In mod normal orice Apple Store are mese la care stau cate 7 genii, insa se pare ca acum numarul acesta va creste de la 7 la 12 deoarece Apple testeaza un nou concept de mese pentru ei. In imaginea de mai sus aveti demonstrata o astfel de masa care are cate 6 scaune pe fiecare parte a ei, angajatii Apple stand fata in fata si ajutand utilizatorii cu eventualele probleme.

  Deocamdata doar cateva magazine Apple din SUA au implementat acest nou design, insa el ar putea ajunge in curand in toate magazine Apple din lume, dar implementarea sa ar putea duce la relocarea zonei dedicata copiilor. Desigur ca in Romania niciun reseller Apple nu ofera servicii chiar atat de importante pentru utilizatori, insa poate in curand voma vea un Apple Store autohton.

13 COMENTARII

  1. Mesele alea nu sunt chiar mese normale : dedesupt au imprimante wifi pentru facturile pe care vanzatorii le imprima de pe iPoduri si sertare pentru bani , mascate , pentru clientii care platesc cash .

  2. pana cand o sa vina apple in romania aceasta tara nu o sa mai fie deloc pe harta lumii.deci nu are niciun rost sa se mai chinuie sa vina

  3. mai Toma…numitul KFF a fost intr-un Apple Store si stie ce vorbeste! si DA este ceva revolutionar pentru ca mesele alea sunt gandite la cel mai mic detaliu! confort pentru client ( dex=” Totalitatea condițiilor materiale care fac o locuință comodă, plăcută și igienică; comoditate a vieții, bunăstare”) si utilitate pentru angajati

  4. Dar niste bude noi? Alea cand le baga in probe? Eventual sa ai experienta Apple si acolo. Se duce KFF si Ionuts primii acolo sa isi dea cu parerea.
    Hai sa fim seriosi… Asta e stire?! Revolutioneaza Apple o banca de probe!

  5. Si voi va mirati de ce nu vine Apple in Romania .. cu oameni care gandesc ca Madalin si Toma, nu va mai mirati ca nu avem un Apple Store autohton ..

  6. Majoritatea romanilor gandesc ca ei si de aceea nu o sa ajungem nicaieri … de aceea alte tari sunt unde sunt pt ca se gandesc la cel mai mic detaliu … chiar si o banala masa o transforma in ceva foarte util si foarte placut ….

  7. mi se pare cam inghesuita masa ai aia , nici nu au loc bine la ea , nu vrea sa vb cu un “geniu” de fata cu alte genii sau clienti , vreau sa fiu putin separat