Prima Pagina Apple Iata cat dureaza testarea unei versiuni beta a iOS

Iata cat dureaza testarea unei versiuni beta a iOS

4

  Incepand cu iOS 2.0 Apple ofera dezvoltatorilor de aplicatii posibilitatea de a testa o versiune importanta a iOS inainte ca aceasta sa fie oficial lansata pentru utilizatori. Dupa aproape 4 ani de beta testing pentru noi versiuni ale iOS, un dezvoltator s-a gandit sa faca un grafic in care sa ne prezinte perioada in care s-au intins testarile versiunilor beta, dar si numarul de versiuni beta disponibile pentru fiecare versiune a iOS in parte. Uitandu-va la grafic observati ca iOS 5 a avut cea mai lunga perioada de beta testing, de 128 de zile, dar nu a avut si cel mai mare numar de versiuni beta deoarece imparte prima pozitie cu iOS 2.

  In ceea ce priveste numarul de zile de beta testing, iOS 5 este urmat de iOS 2 si iOS 5.1, aceste versiuni ale iOS fiind testate de dezvoltatori pentru mai bine de 3 luni de zile inainte sa fie lansate. De cealalta parte a “baricadei” avem iOS 2.1 care a fost testat cel mai putin, dezvoltatorii avandu-l la dispozitie pentru aproximativ 50 de zile. In medie versiunile noi importante ale iOS par a se testa pentru aproximativ 2 luni si par a se intinde pe aproximativ 4 – 5 versiuni beta inainte sa ajunga in iTunes. Deocamdata iOS 6 este disponibil in versiune beta 2, insa pana in toamna s-ar putea sa avem inca 5 – 6 versiuni beta ale sale.

4 COMENTARII

  1. Cred ca daca va ajunge iOs 6 la 8beta va fi SIRI dezvoltata ca IGO sau Navigon.

  2. @zaone termina frate cu “iata” asta, chiar nu iti sila ca vezi ai auzi cuvantul asta in orice stire din mass media romaneasca…

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here