Google retrage Samsung Galaxy Nexus din propriul magazin, lucreaza la o rezolvare a tehnologiei care incalca brevetele Apple

  In SUA Apple a reusit sa obtina dreptul de a interzice temporar vanzarile Samsung Galaxy Nexus-ului, Samsung a facut apel impotriva acestei hotarari si nu a avut castig de cauza. O instanta americana a decis ieri ca apelul formulat de catre Samsung nu are la baza suficiente motive pentru a suspenda dreptul celor de la Apple de a interzice Samsung Galaxy Nexus-ul. In urma acestei decizii cei de la Google au anuntat ca lucreaza deja la cateva modificari ale Android OS-ului din Samsung Galaxy Nexus pentru a inlatura sistemul de cautare universala si a evita astfel sa incalce brevetele de inventie ale Apple.

A U.S. judge on Tuesday rejected a request by Samsung Electronics Co. to lift a pre-trial injunction against sales of its Galaxy Nexus phone, another legal setback for the South Korean firm ahead of an upcoming court battle with Apple Inc..

Samsung and Google have a software patch that they believe avoids infringing the Apple patent that led to the injunction. That patch is expected to be pushed out imminently, Google said. The move follows a decision on Tuesday by District Court Judge Lucy Koh not to hold off while Samsung pursues its appeal of the ban. Koh ruled Friday that the Galaxy Nexus is likely to infringe on four Apple patents, but issued the injunction based specifically on a patent related to universal search.

  In timp ce Google pregateste lansarea update-ului catre posesorii de terminale Samsung Galaxy Nexus, dispozitivul a disparut subit de pe website-ul companiei Google si a revenit apoi cu un nou material publicitar care spunea ca dispozitivul va contine un nou software care va rezolva problemele identificate de catre Apple. In acelasi timp Apple a depus cautiunea de 96 de milioane de dolari pentru a impune interdictia de vanzare impotriva Galaxy Nexus-ului, deci exista sanse mari ca dispozitivul sa fie rapid scos din vanzare din moment ce interdictia urmeaza sa isi produca in curand efectele.

  Ieri Samsung a pierdut apelul formulat impotriva hotararii de a oferi celor de la Apple dreptul de a interzice vanzarea Galaxy Tab 10.1 in SUA, astazi acelasi lucru s-a intamplat cu Galaxy Nexus, iar lucrurile nu par a fi foarte bune pentru coreeni si Google.

12 COMENTARII

  1. E un telefon exceptional!Si a ajuns la un pret Incredibil.Eu l-am luat acum 6 luni iar azi e cu 600 Ron mai ieftin.Un milion pe luna!Cam asta e trendul si la Galaxy S III .De asta merita Mai mult Samsung decat IPhone.