Google Nexus 7 are probleme cu ecranul

  Saptamana trecuta v-am spus ca MacBook Pro Retina Display are niste probleme cu ecranul care sunt recunosute de utilizatori drept “ghosting issues”. Se pare ca aceleasi probleme le are si Google Nexus 7, cea mai noua tableta Android lansata pe piata. Practic pe ecranul tabletei raman urme ale unor elemente grafice deschise recent, adica daca deschideti o aplicatie cu anumite elemente grafice si o inchideti, elementele grafice ale acelei aplicatii le veti observa in continuare pe un fond alb sau negru. Problema aceasta nu este noua, vedeti ca ea a fost intalnita si la Mac-uri de mii de dolari, insa ea nu este nici placuta.

  Problema nu este intalnita la toate tabletele Google Nexus 7 si se pare ca ea ar avea legatura cu ecranele IPS folosite in tableta, ecrane care sunt cunoscute ca avand probleme cu retentia imaginii. Exista posibilitatea ca si Android 4.1 Jelly Bean sa fie cauza acestei probleme, insa deocamdata Google nu a comentat nimic. Problema nu este chiar atat de deranjanta pentru toti utilizatorii, insa in mod normal Google ar trebui sa schimbe tabletele, Apple schimband Mac-urile afectate.

10 COMENTARII

  1. problema respectiva se manifesta la unele tablete primite de cei care au fost la prezentarea google,problema nu va aparea in uniturile finale.
    “Android Police contacted Asus for a comment, and the company reassured that the issue could not be replicated on final units, so there shouldn’t be any problems. Let’s keep our fingers crossed all is fine on the production Nexus 7 tablet units. “

  2. De cand am iphone 4 imi vine sa il arunc pe geam… sta slab la capitolul semnal (prietenii deja nu ma mai suporta ca nu reusesc sa tina o conversatie calumea cu mine). Aveam inainte un 3GS era LUX….Cel mai perfect tel de la Apple as zice, nu are defecte.