Prima Pagina Noutati Un sticker pentru terminale mobile promite sa te protejeze impotriva radiatiilor electromagnetice

Un sticker pentru terminale mobile promite sa te protejeze impotriva radiatiilor electromagnetice

  Avand un telefon mobil, un laptop sau o tableta atunci sigur stiti despre problema conform careia undele electromagnetice emise de acest dispozitive, de routere sau de turnurile de telefonie mobila ar fi cancericene. Ei bine pentru a rezolva aceasta “problema” o companie sustine ca a dezvoltat un sticker care se lipeste pe terminalele mobile si impiedica afectarea celulelor din zonele in care apropiati terminalele mobile de corp. Sticker-ul este facut dintr-un polymer special care este colorat cu o cerneala speciala, iar aceste doua componente ar trebuie sa ne protejeze impotriva radiatiilor.

  Acum eu nu sunt expert, insa se pare ca toata teoria din spatele acestui produs ar fi o simpla pacaleala deoarece el nu ar putea rezolva cu nimic “problema” undelor electromagnetice cancerigene. Chiar daca produsul ajuta in vreun fel sau altul, sunt curios daca voi ati fi dispusi sa cumparati si sa utilizati asa ceva cu iDevice-urile voastre.

 • B333WYP

  Daca chiar ajuta si nu este prea gros/ciudat de ce nu..

 • Chatagra

  Si pe vremea lu nokia 5100 exista

 • Chatagra

  Si pe vremea lu nokia 5100 existau astfel de abtibilde care promit mult si fac putin…In primul rand nivelul radiatiilor SAR la modelele actuale de telefoane este cu mult sub nivelul minim acceptat si in al doilea rand e aproape imposibil sa ne protejam de aceste radiatii pt ca ele sunt peste tot routere, cuptoare cu microunde, linii electrice.

  @zaone sterge primul comment pls am dat enter din greseala ..mersi

 • Mircea.G

  NU!

 • Rares

  Ce fake,pui un sticker pe iphone si gata,fara cancer.Tre sa fii un pic retard sa crezi asta.Intrii intr-un tunel cu masina si primesti radiatii dar daca lipesti un sticker nu mai ai nimic.

 • Dako

  E o prostie maxima !!!

 • DRAGOS78

  cu siguranta efectul Placebo va avea ceva efect,cat despre SF-uri da daca sar demonstra ca are un efect as incerca

 • Zum

  Este exact aceeasi prostie ca si cu magnetii de autoturisme care “scad” consumul.

 • Claudiu daniel

  Cel mai daunator din cat am inteles aceste unde sunt f periculoase indeosebi pt cei mici ! Pt cei maturi cred ca mai putin…

 • Pipi

  Daca stickerul acela isi face treaba sus numita, si anume anularea frecventelor ultrasonice, atunci telefoanele nu vor mai putea comunica cu nimeni si nimic prin conexiuni wireless. Iar atunci, la ce ne-ar mai trebui telefon? Asa zisele “radiatii electromagnetice” sunt intr-adevar daunatoare, dar in proportii infime, si nu pe cat mananca bors toate babele si frustratii, asa cum si radioul (acelasi c.cat, la frecventa diferita), si toate tipurile de conexiuni fara fir functioneaza, prin antena.
  Singurul mod in care se poate “anula” un camp electromagnetic, de orice fel de frecventa este sa imbraci sursa in plumb, sau un material asemanator ca masa.