Check aduce un mod extrem de util de a selecta email-uri(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4iG9jX_WGdg[/youtube]

  Aplicatia Mail a celor de la Apple este cea mai simpla metoda pentru a utiliza un cont de email cu un iDevice, insa desigur ca ea nu ofera utilizatorilor chiar toate functiile pe care o aplicatie de acest gen ar trebui sa le aiba. Una dintre functiile care lipseste, dar ar fi fost necesara, este posibilitatea de a selecta mai multe email-uri intr-un mod similar cu cel oferit de functia shift + select din calculatoare. Functia o stiti cu totii, presupun ca o utilizati zilnic si cred ca va era utila in iDevice-uri. Ei bine ea este adusa de catre tweak-ul Check care ne permite sa selectam mai multe email-uri ale aplicatiei Mail prin simpla selectare a primului si a unui email subsecvent, toate dintre ele fiind automat selectate.

Check allows you to select multiple emails in a row with ease. Hold down on a cell until it flashes and select another email in the list to select all emails between those two points. Works for deselection too.

  In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea tweak-ului, iar totul este disponibil chiar si in cazul deselectarii email-urilor. Check este disponibil gratuit in Cydia si teoretic trebuie sa functioneze pe toate iDevice-urile.