Digi Oriunde a fost lansata de RCS & RDS, dar nu trebuie sa te entuziasmezi prea tare

9

  Operatorul de telefonie mobila, internet prin cablu, televiziu, etc, RCS & RDS a anuntat astazi lansarea aplicatiei Digi Oriunde despre care am vorbit acum cateva saptamani de zile. Oficial lansarea a fost facuta astazi, insa posesorii de terminale Android au aplicatia disponibila in Google Play de aproape doua saptamani de zile si nu toti sunt chiar atat de multumiti de functionalitatea disponibila in ea. Lasand Google Play-ul, va spun ca in App Store aplicatia nu a fost lansata de catre RDS si deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie ea disponibila.

  In asteptarea lansarii din App Store va las in compania comunicatului de presa.

RCS & RDS lansează Digi Oriunde, o aplicaţie pentru comunicare online pe telefoanele mobile

Comunicare online gratuită între utilizatorii din orice reţea mobilă şi extinderea cu o nouă opţiune a serviciului de telefonie mobilă Digi Mobil

RCS & RDS a creeat Digi Oriunde, o aplicaţie de comunicare online prin care orice utilizator de smartphone poate comunica gratuit cu alţi utilizatori, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă în care aceştia se află. Dacă doi parteneri se află în reţele mobile diferite, dar beneficiază de acces la date mobile sau WiFi, vor putea comunica gratuit direct de pe telefoanele lor mobile. Ambii utilizatori vor trebui să îşi descarce aplicaţia de pe Google Play. Pentru aceasta, este necesar ca fiecare dintre ei să îşi creeze un cont pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro. Aplicaţia este compatibilă, pentru moment, cu sistemele de operare Android de tip 2.x şi 4.x, urmând ca în viitorul apropiat compania să ofere şi versiuni pentru IOS şi Windows Mobile. Orice utilizator al serviciului are nevoie de acces la internet pe telefonul mobil (WiFi sau de alt tip), pentru funcţionarea acestuia.

Clienţii serviciului de telefonie mobilă Digi Mobil pot utiliza aplicaţia şi ca opţiune a serviciului de telefonie mobilă la care s-au abonat. Utilizând Digi Oriunde, pot suna direct către orice utilizator de telefonie fixă sau mobilă, pot apela fără restricţii orice destinaţie naţională şi internaţională. Convorbirile vor fi tarifate conform abonamentului de telefonie la care sunt abonaţi: cu 0 euro – pentru apeluri către Digi Tel şi Digi Mobil, cu 0,037 – 0,062 euro/minut către reţele mobile din România şi cu 0,012 euro/minut către reţelele fixe din ţară. Pentru apelarea oricărei alte destinaţii fixe din UE, clientul Digi Mobil plăteşte 0,024 euro/minut, iar pentru apelarea destinaţiilor mobile, tariful pe apel poate fi 0,037 euro/minut, 0,062 euro/minut sau 0,086 euro/minut, în funcţie de destinaţie si de tipul de abonament. Persoana apelată va vizualiza numărul de telefon al apelantului.

Abonatul Digi Mobil poate activa Digi Oriunde direct în contul lui de client de pe site-ul companiei, https://digicare.rcs-rds.ro. Ca şi restul utilizatorilor, va descărca de pe Google Play aplicaţia necesară funcţionării serviciului şi o va instala pe telefonul său mobil.