COSMOTE No Limit – un abonament cu aproape totul nelimitat

66

  COSMOTE No Limit este un nou abonament de telefonie mobila lansat acum cateva ore pe piata din Romania de catre operatorul de telefonie mobila Cosmote, iar prin intermediul sau compania va atrage cu siguranta atentia abonatilor principalilor sai competitori. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca vi se promit minute nelimitate in retea/in retele nationale/in retele internationale + SMS-uri nelimitate in retea + MMS-uri nelimitate  in retea + apeluri video nelimitate in retea + 500 MB trafic de internet la doar 31€. Uitandu-ma la oferta totul pare putin prea frumos pentru a fi adevarat intr-o tara din UE, avand in vedere ca pretul este foarte mic, dar Cosmote a avut o data curajul de a oferi utilizatorilor beneficii mari la preturi mici si acum operatorul pare a merge pe acelasi drum.

Planul tarifar No Limit le oferă clienţilor comunicare de voce nelimitată (minute naţionale şi internaţionale în zona 1, minute în reţea, minute pentru apel video şi minute către reţeaua Romtelecom), comunicare prin mesaje nelimitată (SMS-uri şi MMS-uri în reţea) şi 500 MB trafic de date, totul pentru o interacţiune continuă, fără griji, cu oricine îşi doresc, oricând îşi doresc şi oricât de mult îşi doresc. No Limit este disponibil la 31 euro (TVA inclus) pentru clienţii rezidenţiali, atât cei noi, cât şi cei existenţi eligibili pentru reînnoirea de contract, pentru o perioadă contractuală de 12 luni, până la 9 august 2012.

  Practic abonamentul este facut pentru cei care vorbesc mult la telefon in Romania sau international si trimit multe mesaje in retea, deoarece traficul de internet este putin si oricum internetul de la Cosmote nu este chiar atat de grozav. Cosmote cred ca introduce primul abonament de acest gen disponibil la un pret atat de mic si sunt curios sa aflu daca ati fi dispusi sa ii parasiti pe cei de la Orange/Vodafone pentru el.

Thanks to Mihai.