Recomandarea saptamanii: Creeaza-ti propria opțiune PrePay prin nelimiteaza-te.ro

  Cred ca una dintre cele mai mari dorinte ale mele, ca posesor al unui abonament de telefonie mobila, a fost sa mi se ofere optiunea de a-mi alege singur numarul de minute pe care vreau sa le vorbesc, numarul de mesaje pe care vreau sa le trimit si traficul de internet pe care sa il consum. Desi de multe ori am simtit ca a face o asemenea cerere la un operator ar reprezenta o pierdere inutila de timp, spre MAREA mea surprindere am aflat ca Orange a facut un website special in care le ofera posesorilor de cartele prepay posibilitatea de a alege beneficiile pe care le au lunar prin cartela. Pe Nelimiteaza-te.ro cei de la Orange au facut un configurator care iti permite sa iti faci o oferta pentru cartela prepay in functie de: minutele pe care crezi ca le vorbesti lunar in retea, traficul de internet pe care crezi ca il utilizezi si minutele nationale/SMS-urile pe care tu crezi ca le consumi lunar.

  Practic accesati acel website prin acest link, raspundeti rapid la cele 3 intrebari si veti avea afisata o configuratie standard facuta in baza raspunsurilor voastre. Nu trebuie sa va temeti, tot ceea ce va este afisat acolo poate fi schimbat si folosind sliderele de pe ecran puteti personaliza in detaliu tot ceea ce va intereseaza, iar la sfarsit apasati butonul Actualizeaza pretul, iar configuratorul va spune cat va costa optiunile voastre. Pentru a va oferi beneficii suplimentare, cei de la Orange au inclus cateva optiuni direct in configurator, dar si intr-o pagina separata pe care o gasiti apasand butonul Beneficii in Plus, iar aceste beneficii se rezuma la trafic ieftin pe anumite website-uri, optiunea de a vedea internet pe mobil, plus alte cateva lucruri interesante.

  Dupa ce ti-ai ales optiunile preferate apesi butonul ok, merg mai departe, te loghezi in contul Orange, accepti niste termeni pe care oricum nu ii citesti si asta e tot, insa pentru a putea activa optiunea trebuie sa ai credit disponibil pe cartela. Orange a gandit sistemul astfel incat utilizatorii sa isi pot configura si activa optiunile dorite fara sa contacteze un operator sau sa mearga in magazin, aceasta fiind ideea principala din spatele configuratorului care sper ca va fi disponibil si celor care au abonamente.

  Personal cred ca intregul sistem este extrem de util si nu doar pentru cei care se afla in reteaua Orange, cat si pentru cei care se afla in alte retele deoarece asa poti vedea rapid ce avantaje/dezavantaje ai daca te-ai gandi sa te portezi in reteaua celor de la Orange. Pe de alta parte sistemul este util pentru cei care simt nevoia unei schimbari si partea cea mai buna este ca oferta aleasa de voi poate fi imediat activata pe cartela daca aveti un cont inregistrat pe webiste-ul Orange. Acestea fiind spuse, eu va recomand sa incercati configuratorul celor de la Orange pentru a va face o idee in legatura cu ceea ce puteti primi voi pe cartela in functie de preferintele pe care le aveti.

28 COMENTARII

  1. si eu o folosesc, cred ca e cea mai tare chestie pe segmentul pre pay. acum sa speram sa nu o scoata.
    @sorin_dm sa stii ca merge si daca numai esti in young.

  2. Atat de simplu si dorit de toata lumea, pe atat de revolutionar. Asteptam asta de cel putin 5 ani. Tocmai sunt pe prepay de 3 luni; dupa ani si ani de abonamente.

    Bravo Orange!

  3. Bravo Orange si bravo Zaone pentru articol!
    Încă nu am vizitat acel site, dar doar din articol îmi pot da seama ca este foarte utila.

  4. Folosesc optiunea si sunt foarte multumit deoarece pot sa o modifc exact pe nevoile mele. Atat ca nu inteleg decizia Orange de a-si face concurenta in propria ograda.

  5. De cand astept asa ceva, ani de zile am avut orange, acum sunt pe vodafone si nici nu mai pot sa revin la orange, de ce nu fac si restul asa optiuni, sa-si configureze omul in functie de nevoi. Bravo orange, a dat clasa cu asta!

  6. o porcarie, defapt, tot in orange ai mai multe minute, la fel ca la orice optiune..iar minute nationale ,,,160 incuse si mesajele…o excrocherie.. 80 min 80 mesaje..!!! o porcarie , nicio schimbare

  7. Nicio retea nu are aceleasi preturi pentru minute nationale sau in retea, asta e ceva cunoscut de toata lumea. Preturile de interconectare sunt stabilite de autoritatile statului pe cand minutele in retea nu au costuri propriu-zise, se plateste doar infrastructura.

  8. faza nasoala e ca internetul e limitat la maxim 2000 eu ash vrea si optiunea de a alege nelimitat , mie imi ajung 300 min pe luna insa 2giga trafic nu , si atunci chestia asta nu ma prea ajuta

  9. La mine nu merge. Când dau pe “Crează-ți propria opțiune Prepay” apare un wallpaper cu o clădire și niște blocuri și nu se întâmplă nimic. Oare de ce?

  10. chestia va fi cu adevarat tare doar atunci cand un astfel de configurator va fi disponibil si pentru abonamente.
    nu inteleg de ce cei cu abonamente (clienti de ani buni de zile ai orange) sunt mult mai oropsiti decat cei cu prepay (care azi ii ai clienti, maine nu se stie).

  11. da , ii cam doare in cot de cei vechi ; eu ma cert cu ei ca mi-am schimbat abonam , am primit o oferta buna dar zic ca la optiunea pe care o am nu pot sa imi iau si telefon la reducere , doar daca imi activez my smartphone …. pai si atunci nu e ca si cum mi-as lua abonament nou ? care mai e dif atunci ?

  12. Ne civilizam si noi incet…bravo orange ! Asteptam treaba asta de cand au aparut smartphone`urile…ce dreq sa fac cu N mii de minute, ca nu`s la call center…poporul are nevoie de MB ! :X

  13. E ok aceasta optiune, o folosesc dar are si parti rele.
    Optiunea creata nu se reactiveaza automat si trebuie sa te loghezi in cont sa o activezi .
    Daca uiti in ziua respectiva sa o reactivezi din cont si ai credit il poti pierde.
    Eram si intr-o zona fara net si nu am reusit sa =mi reactivez optiunea.

  14. eu imi fac otpiunea asta de cand a aparut..insa toaa faza este ca nu poti sa iti activezi optiunea la 5 min de la reincarcare…….si trebuie sa treaca un timp pana isi da refresh serveru de la orange ca sa iti intre aia 5 euro si la ei in servere sau ce or avea acolo…super tare oferta asta 😉 🙂

  15. Nu mai reusesc sa-mi activez optiunile de pe *nelimiteaza-te* direct de pe telefon. Doar pe laptop am mai putut configura.