Recomandarea saptamanii: Creeaza-ti propria opțiune PrePay prin nelimiteaza-te.ro

28

  Cred ca una dintre cele mai mari dorinte ale mele, ca posesor al unui abonament de telefonie mobila, a fost sa mi se ofere optiunea de a-mi alege singur numarul de minute pe care vreau sa le vorbesc, numarul de mesaje pe care vreau sa le trimit si traficul de internet pe care sa il consum. Desi de multe ori am simtit ca a face o asemenea cerere la un operator ar reprezenta o pierdere inutila de timp, spre MAREA mea surprindere am aflat ca Orange a facut un website special in care le ofera posesorilor de cartele prepay posibilitatea de a alege beneficiile pe care le au lunar prin cartela. Pe Nelimiteaza-te.ro cei de la Orange au facut un configurator care iti permite sa iti faci o oferta pentru cartela prepay in functie de: minutele pe care crezi ca le vorbesti lunar in retea, traficul de internet pe care crezi ca il utilizezi si minutele nationale/SMS-urile pe care tu crezi ca le consumi lunar.

  Practic accesati acel website prin acest link, raspundeti rapid la cele 3 intrebari si veti avea afisata o configuratie standard facuta in baza raspunsurilor voastre. Nu trebuie sa va temeti, tot ceea ce va este afisat acolo poate fi schimbat si folosind sliderele de pe ecran puteti personaliza in detaliu tot ceea ce va intereseaza, iar la sfarsit apasati butonul Actualizeaza pretul, iar configuratorul va spune cat va costa optiunile voastre. Pentru a va oferi beneficii suplimentare, cei de la Orange au inclus cateva optiuni direct in configurator, dar si intr-o pagina separata pe care o gasiti apasand butonul Beneficii in Plus, iar aceste beneficii se rezuma la trafic ieftin pe anumite website-uri, optiunea de a vedea internet pe mobil, plus alte cateva lucruri interesante.

  Dupa ce ti-ai ales optiunile preferate apesi butonul ok, merg mai departe, te loghezi in contul Orange, accepti niste termeni pe care oricum nu ii citesti si asta e tot, insa pentru a putea activa optiunea trebuie sa ai credit disponibil pe cartela. Orange a gandit sistemul astfel incat utilizatorii sa isi pot configura si activa optiunile dorite fara sa contacteze un operator sau sa mearga in magazin, aceasta fiind ideea principala din spatele configuratorului care sper ca va fi disponibil si celor care au abonamente.

  Personal cred ca intregul sistem este extrem de util si nu doar pentru cei care se afla in reteaua Orange, cat si pentru cei care se afla in alte retele deoarece asa poti vedea rapid ce avantaje/dezavantaje ai daca te-ai gandi sa te portezi in reteaua celor de la Orange. Pe de alta parte sistemul este util pentru cei care simt nevoia unei schimbari si partea cea mai buna este ca oferta aleasa de voi poate fi imediat activata pe cartela daca aveti un cont inregistrat pe webiste-ul Orange. Acestea fiind spuse, eu va recomand sa incercati configuratorul celor de la Orange pentru a va face o idee in legatura cu ceea ce puteti primi voi pe cartela in functie de preferintele pe care le aveti.