Apple anunta lista Mac-urilor care pot instala OS X Mountain Lion

  Ieri v-am spus ca Apple nu va permite instalarea OS X Mountain Lion pe anumite modele de Mac-uri si astazi compania a pus capat speculatiilor din jurul acestui subiect. Apple a publicat pe website-ul sau lista Mac-urilor care pot instala noul OS X Mountain Lion si daca ati vazut lista de ieri, atunci stiti deja daca puteti instala acest sistem de operare pe Mac-ul vostru. In baza listei de mai jos veti sti daca merita sa deschideti Mac App Store si sa achizitionati OS X Mountain Lion sau nu, avand in vedere ca pe orice alte modele de Mac-uri mai vechi decat acestea sistemul nu poate fi instalat.

  • iMac (Mid 2007 or newer)
  • MacBook (Late 2008 Aluminum, or Early 2009 or newer)
  • MacBook Pro (Mid/Late 2007 or newer)
  • MacBook Air (Late 2008 or newer)
  • Mac mini (Early 2009 or newer)
  • Mac Pro (Early 2008 or newer)
  • Xserve (Early 2009)

  Deocamdata nu se stie sigur cand urmeaza sa fie disponibil OS X Mountain Lion in App Store, insa avand in vedere ca versiunea GM a aparut ieri, ne putem astepta ca pe 24 iulie, cand Apple va anunta rezultatele financiare pentru Q3 2012, sau mai tarziu sa il avem disponibil.

6 COMENTARII

  1. Aia e alta mancare de peste. Sunt extraordinar de multe configuratii, nu pe toate merge. Dupa vreo saptamana de chin pentru instalarea OS X pe un PC am decis sa iau Mac. Nu recomand decat dusmanilor hackintosh.

  2. Exact 🙂 e ceva bataie de cap, insa eu zic ca merita. Am DP4 pe un laptop Toshiba si merge super repede. Am pastrat dualboot in caz ca am nevoie de Windows. Hackintosh-urile nu pot fi incluse aici fiindca sunt multe. Eu zic ca, dupa instalare a versiunii finale, sa revenim cu cate un comment.

  3. Am cautat, am o placa de baza Gigabyte X58A si nu vroia sa se instaleze pe ea decat snow leopard 10.6 dar nu puteam face update la Lion, asa ca am lasat-o balta. Acum probabil au mai reparat treburile, dar tot nu recomand cuiva.