Apple breveteaza o carcasa care reduce zgomotele ambientale in timpul convorbirilor telefonice

  Desi incepand cu iPhone 4 Apple a inclus microfoane pentru anularea zgomotelor ambientale in timpul convorbirilor telefonice, multi utilizatori au criticat calitatea apelurilor facute pe aceste telefoane mobile. Pentru a rezolva problema cei de la Apple au gandit o carcasa care are un fel de ecran care anuleaza zgomotele ambientale, insa partea ciudata este  ca utilizatorii trebuie sa foloseasca o carcasa pentru a anula acele zgomote. Daca Apple nu poate rezolva problema direct din terminalele sale mobile, eu cred ca extrem de putina lume va fi dispusa sa cumpere o carcasa care sa reproduca aceasta functionalitate, asa ca nu voi zabovi prea mult asupra acestui brevet.

The removable case includes an opening that aligns with a microphone port that is built into the device. A windscreen is sealed across the opening of the case. The windscreen is designed to reduce wind noise, air blasts, vocal plosives, and other noise.

  Nu cred ca Apple ar putea scoate vreodata pe piata o asemenea carcasa pentru ca s-ar face, la propriu, de ras, insa nu se stie niciodata ce le mai trece prin cap celor din conducerea companiei.