Ziarul Libertatea, acum si pe tableta iPad

Vrei să fii la curent cu toate noutățile din showbiz, din politică, mediul social sau sport? Eşti pasionat de tehnologie şi nu te desparţi niciodată de iPad? Te trezeşti târziu şi nu mai prinzi ziarul la chioşc? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este da, atunci ai nimerit unde trebuie. Pentru că ne adaptăm cerinţelor tale şi dorim să îţi satisfacem dorinţele, îţi oferim aplicaţia Libertatea pentru iPad. Încearcă şi nu vei regreta. 

Aplicația de iPad a singurului tabloid premium din România, Libertatea, îţi va deschide drumul către subiecte de actualitate din categoriile tale preferate. Showbiz, social, politic, sport, fotografii şi texte exclusive, materiale video, toate îşi găsesc numitorul comun cu aplicaţia pentru iPad a ziarului Libertatea.

  Asa arata descrierea aplicatiei pentru iPad a ziarului Libertatea, insa in realitate prin ea veti avea ocazia de a VEDEA AICI(de fapt acolo) si de a MURI DE CIUDA, fara sa mai deschideti versiunea desktop a website-ului lor.

Pretul initial:
Nume:
Ziarul Libertatea

Gratuit

s





Developer: Universal Online …
 iPad Only
Categoria: News


Descriere: Vrei s fii la curent cu toate noutile din showbiz, din politic, mediul social sau sport Eti pasionat de tehnologie i nu te despari niciodat de iPad Te trezeti trziu i nu mai prinzi ziarul la chioc Dac rspunsul la toate aceste ntrebri este da, atunci ai ni…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.2 Mb


5 COMENTARII

  1. hahaha nu stiam ce imi lipseste acum pot citi despre bombe sexi si daniela crudu si pe ipad:O astept cu interes aplicatia cancan si click

  2. @DeMarco si altii. Se deschid linkurile video si merg bine, pe ipad 2, fara jailbreak. Pe imaginea de la categoria video exista un semn cu o rola de film in dreapta jos. Apesi pe el si pe urma play. Enjoy!