Angry Syrians incearca sa ajunga in App Store, Apple se opune

  Pentru ca Angry Birds este un joc atat de popular, era normal ca in App Store sa apara tot felul de clone care ii poarta nu doar numele, ci si gameplay-ul sau grafica. Recent un dezvoltator a incercat sa introduca in App Store-ul celor de la Apple un joc numit Angry Syrians, titlul urmand sa ofere utilizatorilor gameplay-ul din Angry Birds, dar cu o alta poveste in spate. Jocul s-a vrut a fi o parodie a Angry Birds, insa el ataca direct regimul sirian, asa ca Apple a preferat sa nu se bage in aceasta lupta si sa nu includa jocul in App Store-ul sau.

You may ask how this project may help the Syrian cause. It’s all about education. Whatever you’ll be doing with this code keep in mind that it was originally designed made to educate people about what’s going on in Syria.

  Apple a avut nevoie de doua luni de zile pentru a respinge jocul si explicatia oficiala a fost ca titlul contine referinte defaimatoare la adresa unui grup de persoane, asa ca titlul nu are ce cauta in App Store. Sincer sa fiu e pacat ca Apple priveste parodiile cu acest ochi si poate in viitor va fi ceva mai permisiva cu alte proiecte asemanatoare.

3 COMENTARII

  1. Da e foarte ofensator acest nume,e bine ca are si sustinatori,dar toate tepele de aplicatii le includ in appstore,alea nu mai sunt ofensatoare….