Prima Pagina Apple Apple incearca sa blocheze distribuirea verisunilor beta ale iOS 6, esueaza si...

Apple incearca sa blocheze distribuirea verisunilor beta ale iOS 6, esueaza si utilizatorii raman fericiti

  V-am spus saptamana trecuta ca Apple incearca sa blocheze website-urile care distribuie gratuit versiuni beta ale iOS 6, dar si pe cele care inregistreaza UDID-uri pentru a instala fara probleme aceasta versiune beta a sistemului de operare iOS. Desi initial Apple a reusit sa blocheze temporar activitatea catorva website-uri de acest gen, ele au revenit rapid in activitate si distribuie in continuare versiunile oficiale ale iOS 6 beta. Apple lupta din rasputeri cu acest gen de website-uri pentru a limita leak-urile privind functiile noilor versiuni ale iOS, insa din pacate nu prea reuseste si nici nu cred ca va reusi.

  Unul dintre cele mai populare website-uri care va permit sa descarcati iOS 6 gratuit este imzdl.com si desi sute de mii de oameni il folosesc, Apple nu a reusit sa il inchida complet.

 • Luc1f3r

  Ca veni vorba de iOS 6 stii cumva zaone de vreun site sa inregistrez UDID, chiar daca nu e free, doar daca ai auzit de unul care nu da teapa.

 • Sorry, dar nu, nu folosesc.

 • Gabriel Sterescu

  Chiar e asa greu sa cititi pe net cum se instaleaza ios 6 fara UDID. mi-am instalat ieri din curiozitate sa vad cum e si mai mult de 20 min nu mi-a luat sa il instalez.

 • Rares

  Pe imzdl mi-am înregistrat udidul pentru doar 7 $ si nu durează mult

 • Ciprian D.

  @Luc1f3r – si pe cei care vor UDID pt ios 6, stiu eu un baiat care mi-a facut mie inregistrarea si totul a fost ok …inca de pe vreme lui iOS 5 si acum cand am iOS 6 🙂 5. Te costa vreo 5$ si totul este gata in maxim 1 zi depinde daca este online( mie mi-a facut in 20min). aici dai de el: http://udidregistrations.com/buy/
  si pe twitter: https://twitter.com/iosregister

 • Cristi

  Daca Apple lupta din rasputeri rezolva orice vrea si ce nu vrea. Tot ce nu e inca “rezolvat” este tolerat pentru un anume interes, inclusiv JB

 • Teccno

  Dacă tot vreți iOS 6 fără activare UDID…

  1. Instalați iOS 6.
  2. După boot, stingeți-l de tot cu ”slide to power off”
  3. Porniți RedSn0w dev.3 și introduceți iDevice-ul în DFU Mode
  4. În RedSn0w, selectați doar Install SSH apoi Next.
  5. După jailbreak, iDevice-ul va boota în mod normal. Voi trebuie să-l porniți în mod tethered.
  6. Stingeți-l de tot cu ”slide to power off” și introduceți-l din nou în DFU Mode.
  7. Mergeți în RedSn0w -> Extras -> Select IPSW și alegeți ipsw-ul de la iOS 6 beta 3
  8. Alegeți ”Just Boot”. iDevice-ul va boota în mod verbose.
  9. Descărcați iFunbox sau iPhone Explorer. Asigurați-vă că iDevice-ul este văzut în unul dintre cele două browsere.
  10. Mergeți în ”/System/Library/CoreServices/” și copiați fișierul ”SystemVersion.plist” pe Desktop sau oriunde altundeva.
  11. Deschideți fișierul cu WordPad iar jos de tot veți vedea un string ceva de genul:

  ReleaseType
  beta

  12. Înlocuiți cuvântul ”beta” cu ”Final”. Copiați fișierul înapoi în iDevice (/System/Library/CoreServices), stingeți-l de tot cu ”slide to power off” și bootați din nou cu opțiunea ”Just Boot” din redsn0w & enjoy!

  Normal se va activa fără a mai fi nevoie de UDID dar INSIST ȘI RECOMAND să folosiți această metodă doar pentru scopuri educaționale și vă rog INSTALAȚI CU UDID!

  zaone, sper să nu mă înjuri pentru acest comentariu.

 • Rely

  Eu am o intrebare de la ios 6.0 beta 3 cand va aparea versiunea finala se poate face update normal …fara restore la versiunea 5?

 • Teccno

  Bineînțeles.

 • Rely

  Deci nu se pierd datele care sunt in ios 6 beta? Atunci va fi posibil sa faci final?

 • Teccno

  Dacă vei face backup, nu se vor pierde însă dacă-i dai update direct le pierzi. E ca și cum ai face Restore dar la iOS 6.

 • Floriin19

  AM instalat Ios 6 eu avand un Iphone 4s cu versiunea 5.1.1 si fara sa imi dau seama am uitat ca nu merge Gevey SIm pe IOs 6 si acm numai pot sa intaleaz inapoi ios 5.1.1 in Itunes imi da multe erorii am rezolvat eroarea 3194 imi da 1602 1601 le rezolv pe astea imi da eroarea 20 si nu reusesc deloc nici prin redsnow plz help:(