Google Chrome pentru iOS este utilizat de 1.4% dintre toti posesorii de iDevice-uri

  Google Chrome pentru iOS a fost lansat la sfarsitul lunii trecute in App Store si a avut parte de o primire extrem de buna din partea posesorilor de iDevice-uri. Pentru a afla cat de utilizat este acum Google Chrome pentru iOS, cei de la Chitika au facut un studiu si au aflat ca 1.4% dintre posesorii de iDevice-uri folosesc Chrome pentru a naviga pe internet si vorbim de vreo 3.5 – 4 milioane de terminale care ruleaza aplicatia. Cifra este mare avand in vedere ca Google Chrome este disponibil in App Store de vreo 3 saptamani si deocamdata el nu pare sa aiba un competitor direct care sa fie mai popular.

  Cei de la Chitika au facut un tracker care aseara spunea ca aceasta aplicatie este utilizata de catre 1.5% dintre posesorii de iDevice-uri, insa pana la ora aceasta cifra a scazut la 1.3%, deci vorbim despre fluctuatii destul de mari. In orice caz, Google Chrome reprezinta aproximativ 10% din numarul total de aplicatii terte care inlocuiesc Safari pentru browsing pe web de pe un iDevice, browserul celor de la Apple fiind utilizat de catre 85.7% dintre utilizatori. Google a pornit bine cu un browser pe jumatate pregatit, cu multe functii lipsa, insa are ce sa imbunatateasca la el si o va face cu siguranta in viitorul apropiat.

  Daca doriti sa imbunatatiti experienta de utilizare a Google Chrome, atunci puteti face jailbreak si va puteti alege unui dintre aceste tweak-uri.

9 COMENTARII

  1. Mare pacat. Parerea mea este ca daca ai cont de GMail si folosesti Google Chome zi de zi atunci este si normal sa folosesti Chrome pentru iOS caci se sincronizeaza toate datele. Eu unul de cand a aparut Chrome pentru iOS numai acest browser am folosit.

  2. M-am uitat acum pe siteul ala si era (acum) 1.3% . Dupa atata timp si dupa ce Chrome a fost asteptat ca Mesia pe Pamant , nu e cam putin 1.3% si 86% Safari ?

  3. Nu cred ca va intrece Safari, cel putin nu in perioada apropiata, fiindca are lag, insa il folosesc in peste 95% din timpul petrecut pe iPad pe net, restul timpului – folosind Safari si Opera Mini. Dupa Chrome, Safari pe iPad imi pare cam urat, Chrome-ul pare mai simplu si mai elegant. Mai ales imi place ca reincarca automat pagina deschisa la un interval de timp predefinit. Si, spre deosebire de Opera Mini si alte browsere 3rd party, stie CSS3 si destul de multe specificatii webkit.

  4. […]   Google Chrome pentru iOS a fost lansat in App Store la sfarsitul lunii iunie, insa abia in cursul noptii trecute a fost actualizat de catre compania Google. Browserul a fost dezvoltat ca o alternativa pentru celebrul Safari conceput de catre Apple si milioane de oameni l-au descarcat pentru a il incerca. Probabil cateva milioane de oameni inca il folosesc, iar acum Google le da inca un motiv sa uite de Safari. Update-ul publicat de catre Google in aceasta seara marcheaza 4 ani de la lansarea Google Chrome si aduce urmatoarele noutati : […]