Prima Pagina aplicatii Google Chrome pentru iOS este utilizat de 1.4% dintre toti posesorii de...

Google Chrome pentru iOS este utilizat de 1.4% dintre toti posesorii de iDevice-uri

  Google Chrome pentru iOS a fost lansat la sfarsitul lunii trecute in App Store si a avut parte de o primire extrem de buna din partea posesorilor de iDevice-uri. Pentru a afla cat de utilizat este acum Google Chrome pentru iOS, cei de la Chitika au facut un studiu si au aflat ca 1.4% dintre posesorii de iDevice-uri folosesc Chrome pentru a naviga pe internet si vorbim de vreo 3.5 – 4 milioane de terminale care ruleaza aplicatia. Cifra este mare avand in vedere ca Google Chrome este disponibil in App Store de vreo 3 saptamani si deocamdata el nu pare sa aiba un competitor direct care sa fie mai popular.

  Cei de la Chitika au facut un tracker care aseara spunea ca aceasta aplicatie este utilizata de catre 1.5% dintre posesorii de iDevice-uri, insa pana la ora aceasta cifra a scazut la 1.3%, deci vorbim despre fluctuatii destul de mari. In orice caz, Google Chrome reprezinta aproximativ 10% din numarul total de aplicatii terte care inlocuiesc Safari pentru browsing pe web de pe un iDevice, browserul celor de la Apple fiind utilizat de catre 85.7% dintre utilizatori. Google a pornit bine cu un browser pe jumatate pregatit, cu multe functii lipsa, insa are ce sa imbunatateasca la el si o va face cu siguranta in viitorul apropiat.

  Daca doriti sa imbunatatiti experienta de utilizare a Google Chrome, atunci puteti face jailbreak si va puteti alege unui dintre aceste tweak-uri.

 • Tataru Alexandru

  Mare pacat. Parerea mea este ca daca ai cont de GMail si folosesti Google Chome zi de zi atunci este si normal sa folosesti Chrome pentru iOS caci se sincronizeaza toate datele. Eu unul de cand a aparut Chrome pentru iOS numai acest browser am folosit.

 • Andrei

  Eu folosesc chrome si tocmai instalai tweakul betterchrome.

 • KFF

  M-am uitat acum pe siteul ala si era (acum) 1.3% . Dupa atata timp si dupa ce Chrome a fost asteptat ca Mesia pe Pamant , nu e cam putin 1.3% si 86% Safari ?

 • @KFF: Vreo 3.5 milioane de utilizatori intr-o saptamana ti se pare putin? N-am vazut atat de multa lume entuziasmata de Chrome-ul asta.

 • Nu cred ca va intrece Safari, cel putin nu in perioada apropiata, fiindca are lag, insa il folosesc in peste 95% din timpul petrecut pe iPad pe net, restul timpului – folosind Safari si Opera Mini. Dupa Chrome, Safari pe iPad imi pare cam urat, Chrome-ul pare mai simplu si mai elegant. Mai ales imi place ca reincarca automat pagina deschisa la un interval de timp predefinit. Si, spre deosebire de Opera Mini si alte browsere 3rd party, stie CSS3 si destul de multe specificatii webkit.

 • Eu-Bibi

  Eu unu folosesc crome hiar daca nu este lafel de “stabil” decat safari. Doar pentru sincronizare!

 • uzzi

  Nu este stabil deocamdata , pt ca este abea la prima versiune.Dupa cateva update-uri treburile se vor schimba..zic eu.

 • Pingback: Google Chrome update este disponibil in App Store | iDevice.ro()

 • Pingback: Google Chrome 21.0.1180.80 update este disponibil in App Store | iDevice.ro()