Google Chrome pentru iOS este utilizat de 1.4% dintre toti posesorii de iDevice-uri

9

  Google Chrome pentru iOS a fost lansat la sfarsitul lunii trecute in App Store si a avut parte de o primire extrem de buna din partea posesorilor de iDevice-uri. Pentru a afla cat de utilizat este acum Google Chrome pentru iOS, cei de la Chitika au facut un studiu si au aflat ca 1.4% dintre posesorii de iDevice-uri folosesc Chrome pentru a naviga pe internet si vorbim de vreo 3.5 – 4 milioane de terminale care ruleaza aplicatia. Cifra este mare avand in vedere ca Google Chrome este disponibil in App Store de vreo 3 saptamani si deocamdata el nu pare sa aiba un competitor direct care sa fie mai popular.

  Cei de la Chitika au facut un tracker care aseara spunea ca aceasta aplicatie este utilizata de catre 1.5% dintre posesorii de iDevice-uri, insa pana la ora aceasta cifra a scazut la 1.3%, deci vorbim despre fluctuatii destul de mari. In orice caz, Google Chrome reprezinta aproximativ 10% din numarul total de aplicatii terte care inlocuiesc Safari pentru browsing pe web de pe un iDevice, browserul celor de la Apple fiind utilizat de catre 85.7% dintre utilizatori. Google a pornit bine cu un browser pe jumatate pregatit, cu multe functii lipsa, insa are ce sa imbunatateasca la el si o va face cu siguranta in viitorul apropiat.

  Daca doriti sa imbunatatiti experienta de utilizare a Google Chrome, atunci puteti face jailbreak si va puteti alege unui dintre aceste tweak-uri.