Prima Pagina aplicatii Microsoft dezvolta o versiune pentru iOS a Outlook

Microsoft dezvolta o versiune pentru iOS a Outlook

  Desi oficial Microsoft nu a oferit detalii cu privire la portarea suitei Office pe platforma iOS, am vorbit acum cateva luni despre o aplicatie de acest gen care a fost prezentata celor de la Daily, lucru negat de Microsoft. Ei bine zvonurile de atunci nu pot fi negate acum de catre compania din Redmond deoarece o listare a unei oferte de munca denota foarte clar faptul ca Microsoft este interesata sa angajeze oameni care vor lucra la portarea Outlook-ului pe platforma iOS. Programul Outlook face parte din suita Microsoft Office care ar urma sa fie lansata anul acesta in App Store, iar ceea ce vedem acum confirma zvonurile anterioare.

  Desi deocamdata nu stim sub ce forma va ajunge totul pe iOS, ati fi interesati sa cumparati o versiune pentru iOS a Microsoft Office?

 • Luc1f3r

  Dap, daca ar fi si posibilitatea de a folosi outlook-ul ca si pe calculator ar fi superb. Acum depinde si de costuri. Sper ca nu o sa fie ca suita office pt desktop-uri.

 • Daniel

  Aplicatia “Mail” este alternativa Outlook-ului. Nu aș instala o aplicație care îmi oferă aceleași funcții ca una nativă.

 • Victor Bulgar

  @daniel, sper ca glumesti, nu??? Outlook stie infinit mai multe decat aplicatia Mail, care e ok doar pentru citirea si mutarea mailurilor, descarcarea atasamentelor…

  Daca va fi portata doar functionalitatea originala a suitei Office, insa interfata va fi una friendly, cu siguranta as da pe ea pana la 30-40 euro.