Chrome Download Manager iti permite sa descarci fisiere de pe web folosind Google Chrome

  Chrome Download Manager este un tweak lansat in cursul noptii trecute, iar cu ajutorul sau posesorii de iDevice-uri pot descarca fisiere de pe web folosind browserul Google Chrome. Interfata de descarcare implementata de catre tweak permite utilizatorilor sa descarce orice fisiere de pe web si sa le deschida cu ajutorul aplicatiilor instalate in propriile iDevice-uri, dezvoltatorul sustinand ca o serie foarte variata de extensii sunt acceptate pentru download. Tweak-ul afiseaza badge-uri pentru descarcari, are implementat sistemul care ne permite sa deschidem fisierele cu diverse aplicatii prin iOS si la final va spun ca prin Notifications Center veti fi anuntati cand un download este terminat.

Chrome Download Manager is a Chrome Browser tweak that gives you the ability to download Files to your device. Allowing you to open files in any Application on your device that supports it (iFile,Dropbox,GoDocs,etc..), theres endless possibilities. CDM 1.0 supports over 2 dozen file types: zip,rar,iso,dmg,ipsw,deb,torrent,mp3,pdf,jpg,avi,doc just to name a few, dozens more will be added very soon. It also Sports an intuitive integration into the Chrome Browser with Badges, inline Menu selections, and Views. Buy it now at it’s low introductary price of $3 (only about the price of a coffee! 🙂 ) to get FREE updates, before it goes up! Other features include: Notification Center Support (Get alerted of completed downloads while in the background), Download count badge, Attach downloads to emails (20MB Limit), iPad,iPhone,iPod compatible ..and many more soon!

  Chrome Download Manager nu afecteaza in vreun fel performantele browserului Safari si in mare functioneaza exact precum Safari Download Manager, deci veti avea un fata o aplicatie familiara pe care o veti putea utiliza fara prea multe probleme. Un aspect important al acestui tweak are legatura cu posibilitatea de a atasa fisierele descarcate la email-uri, deci veti putea trimite oricui ce ati descarcat de pe internet. Tweak-ul este disponibil pentru 3$ in Cydia si este compatibil cu toate iDevice-urile.

3 COMENTARII

  1. […]   Chrome Download Manager este un tweak prezentat de catre mine la jumatatea anului trecut, cand v-am spus ca prin intermediul sau puteti descarca fisiere de pe internet folosind browserul Google Chrome pentru iOS. Tweak-ul a fost actualizat in mod constant de atunci, el este compatibil cu iOS 6 si cu cea mai recenta versiune a Google Chrome, iar deocamdata el este singura metoda de a descarca orice folosind Google Chrome. Tweak-ul va permite sa accesati fisierele descarcate folosind diverse aplicatii precum iFile sau cele pentru vizualizarea documentelor. […]