Maximization obliga aplicatiile sa ruleze pe intreg ecranul iDevice-ului tau

  Maximization este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem obliga aplicatiile din iOS sa ruleze pe intreg ecranul iDevice-urilor noastre. Practic tweak-ul ascunde bara de stare care apare deasupra aplicatiilor pentru care dezvoltatorii nu au ales rularea in mod fullscreen si prin aceasta metoda extindeti cu doar cativa pixeli spatiul in care sunt afisate imaginile pe ecran. Pe langa afisarea aplicatiilor pe intreg ecranul, tweak-ul afiseaza ora si procentajul bateriei in butonul care va permite sa deschideti Notifications Center-ul, deci nu veti fi nevoiti sa inchideti aplicatiile pentru a vedea aceste informatii.

Run all Apps in Fullscreen Mode! Maximization allows you to run all your Apps in Fullscreen-Mode (by removing the Statusbar). It also adds the Time and Battery Percentage to the Notification Center GrabberYou can disable Maximization for certain Apps in the Settings.

  Maximization are un meniu de setari in aplicatia Settings din iOS si acolo putem alege care aplicatii sunt influentata de Maximization sau nu. Tweak-ul este disponibil gratuit in Cydia.