iPhone 5 – prezentarea din 12 septembrie este confirmata de 6 noi surse

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AyOqeDfJueM[/youtube]

  Duminica si luni vedeam pentru prima oara cum arata o versiune probabil finala a carcasei care va gazdui componentele viitorului iPhone 5 si ieri aflam ca pe data de 12 septembrie Apple ar urma sa prezinte dispozitivul lumii intregi, iar pe 21 septembrie ar urma sa il lanseze oficial. Informatiile de ieri sunt sustinute astazi de inca 3 surse separate, fiecare dintre ele confirmand prezentarea de pe 12 septembrie. All things Digital, The Verge, The New York Times, Bloomberg, Reuters si The Loop confirma prin surse independente faptul ca prezentarea va avea loc pe 12 septembrie si se pare ca Apple ne transmite un measaj neoficial cu privire la data la care va avea loc conferinta sa.

 

  Pentru a isi sustine afirmatiile, cei de la All Things D prezinta si un grafic in care ni se demonstreaza faptul ca Apple a cheltuit in avans 1.15 miliarde de dolari pentru componente dedicate iDevice-urilor sale, semn ca partenerii sai ar fi inceput deja productia noului terminal iPhone. Desi nimeni nu spune sigur care va fi data de lansare a noului iPhone, 21 septembrie pare  afi cea mai sigura presupunere avand in vedere ca se situeaza la 9 zile distanta de prezentare si este o zi de vineri, traditionala pentru lansarile iPhone-ului.

  Initial nu am crezut ca Apple ar putea prezenta iPhone-ul atat de devreme, insa aceste confirmari venite din 4 surse diferite ma fac sa imi schimb parerea si va recomand sa va bazati pe ele deoarece vorbim despre un numar foarte mare de publicatii foarte importnate care au primit informatiile cel mai probabil direct de la Apple, dar neoficial.