Prima Pagina aplicatii Nitrous iti permite sa activezi Nitro Javascript-ul in browserele terte din iOS

Nitrous iti permite sa activezi Nitro Javascript-ul in browserele terte din iOS

  Nitro Javascript este o tehnologie foarte importanta a browserului Safari deoarece ofera utilizatorilor posibilitatea de a naviga pe web la viteze foarte mari, dar si de a incarca paginile mai repede decat orice alt browser tert disponibil in iOS. Apple a implementat aceasta tehnologie doar in Safari, nepermitand altor dezvoltatori sa o utilizeze si asta in ideea de a oferi un avantaj serios propriului browser. Ei bine desi Apple nu doreste sa ofere tehnologia si altor companii, tweak-ul Nitrous va da posibilitatea de a activa Nitro Javascript-ul in aplicatii terte.

Unlock the Nitro JavaScript engine to give your apps a speed boost. Normally, Nitro is only available to Apple apps such as Safari and iBooks. Nitrous lets you grant this access to other apps. Nitro dramatically improves JavaScript performance in WebKit-heavy applications like Chrome and Facebook. No new icons are added to your home screen – you can find Nitrous on the main page of the Settings app.

  Utilizand acest tweak veti face uiweb view-ul si browserele terte cu de pana la 4 ori mai rapide decat sunt ele acum si daca aveti jailbreak va recomand cu caldura sa il instalati. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings, deci puteti alege care aplicatii beneficiaza de pe urma sa, iar in Cydia il gasiti pentru 0.99$.

  • NitroJS este bun pentru site-urile care folosesc raw javascript, cei cu jQuery, Mootols sau alte librarii nu sunt afectati, pentru ca sunt foarte bine optimizate si folosesc timeout-uri, sequential parsing, eventual se pot include WebWorkerii, care aduc multi-threading in JS.

  • george83

    a aparut in cydia tweak-ul (Yak) este super util pentru instalare de tweakuri fara a mai folosi cydia pentru instalare , + si o interfata frumoasa:)

  • Si dacă îl pun, aplicatia Facebook va fi mai rapida?

  • Asta nu stiu, e greu de spus.

  • Csi02

    Tocmai ce l-am cumparat, instalat, iar cand intru in setari pe el imi apare loading si apoi imi face respring si mi-l baga in safe mode. A mai patit cineva? Care ma puteti sfatui ce sa fac? Va multumesc!

  • l-am luat si eu, sa vedem cum se descurca.