Iata cum incepe procesul de dezvoltare a design-ului produselor Apple

1

  In cadrul procesului dintre Samsung si Apple se fac dezvaluiri interesante in legatura cu produsele pe care ambele companii le dezvolta si astazi am pentru voi cateva detalii in legatura cu procesul de dezvoltare a design-ului iDevice-urilor. Totul incepe la o masa rotunda din cadrul Apple, o masa la care designerii, echipa completa are 15 – 16 oameni, se aduna pentru a prezenta si discuta ideile lor in legatura cu design-ul viitoarelor produse. Procesul este migalos, foarte multe concepte sunt prezentate, unele nu ajung sa prinda vreodata viata, insa cele mai importante sunt generate 3D si prezentate sefilor.

“We’ll sit there with our sketch books and trade ideas,” Stringer said, appearing as the first witness in the Apple vs. Samsung trial. “That’s where the really hard, brutal honest criticism comes in.” “Our role is to imagine products that don’t exist and guide them to life,” Stringer said. “We’re a pretty maniacal group of people,” he said. 

  In cazul iPhone-ului compania Apple a dorit un produs care sa surprinda intregul glob si cu ajutorul acestei echipe l-a obtinut, rolul ei fiind de a concepe produse care nu exista si de a le “aduce la viata”. Echipa concepe design-ul produselor Apple, insa le ascunde identitatea sub diverse forme, iPhone-ul fiind cunoscut ca si iPod pentru o buna perioada de timp. In final, procesul de dezvoltare al produselor Apple este complex, designerii joaca un rol foarte important si acum Samsung afla toate detaliile prin intermediul acestui proces.