BladePad – un gamepad interesant pentru iPhone(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LL9BP5ZoLPo[/youtube]

 BladePad este un accesoriu pentru terminale iPhone 4S prezentat in clipul video de mai sus si observati ca vorbesc despre o carcasa care contine un gamepad asemanator celor disponibile pentru console sau PC. Gamepad-ul este atasat carcasei ca un controller slide-out, deci el iese de sub carcasa si va permite sa controlati jocurile care sunt compatibile cu el. In ceea ce priveste configuratia, vorbim despre un set de butoane analog, D-pad, ABXY, Start, Select, L1, L2, R1, R2, toate gandite si configurate a functiona exact precum cele ale unui gamepad normal. Fiecare buton are si un LED functional sub el, deci aveti nu doar functionalitate ci si un design frumos.

Bladepad turns your iPhone into a true gaming system complete with dual joysticks, dual bumpers, and a detachable protective case! Playing games on your iPhone will never be the same! Bladepad brings a full console controller to your phone with a convenient and comfortable gamepad that maximizes portablility and minimizes unnecessary bulk.

  BladePad este deocamdata un proiect al website-ului kickstarter, insa nu aceasta este principala sa problema. Din pacate accesoriul este compatibil doar cu jocurile ale caror dezvoltatori includ suport pentru el, deci nu veti putea cumpara carcasa si juca orice, ci trebuei sa asteptati sa vedeti care producatori isi fac accesoriile compatibile. BladePad ar putea primi banii de care are nevoie pentru a fi finantat, insa nu stiu cat va conta avand in vedere ca nu foarte multe jocuri sunt compatibile cu el.