Ia unul dintre cele 10 coduri gratuite pentru aplicatia TV-Romania!

  Unul dintre cititorii iDevice.ro a publicat in cursul zilei de ieri in App Store o aplicatie numita TV-Romania si daca nu v-ati prins inca, atunci va spun ca ea va da posibilitatea de a viziona cateva posturi TV romanesti direct pe popriile iDevice-uri. Aplicatia contine stream-uri pentru 24 de posturi TV din Romania si in App Store o gasiti la pretul de 1.59€, un pret promotional care este disponibil numai in urmatoarel 3 zile. Pentru ca voi contati pentru dezvoltatorii de aplicatii din Romania, primiti 10 coduri gratuite pentru aceasta aplicatie si mai jos le aveti listate.

Aplicatia este la reducere timp de 3 zile! Pretul normal este de 2,39 Euro! TV Romania! este cea mai complexa aplicatie pentru vizionarea programelor TV exclusiv romanesti! Interfata usor de folosit aduce utilizatorului o experienta unica de vizionare TV de pe orice iPhone, iPod Touch sau chiar si de pe iPad! Fara Costuri ascunse sau abonament lunar! Dupa cumpararea aplicatiei vizionarea se va putea face in orice moment prin orice sursa de internet!

  Pentru a utiliza codurile trebuie sa folositi functia Redeem a App Store-ului.

  1. F4WXTLTFX73N
  2. 9PKNFNT3EWAH
  3. HW9M3K3TETH3
  4. XHMRAXHHMELE
  5. XHKP7ARJRWY9
  6. NYKH936P3TAX
  7. 6X966F4X6XH4
  8. YL6KJ6TPAR3T
  9. PW6LKMHXP9HN
  10. WFFN77F4AK7K

Pretul initial:
Numele:
TV-Romania!

1.59

s





Developer: Tigaroi Claudiu
Categoria: Utilities


Descriere: Aplicatia este la reducere timp de 3 zile! Pretul normal este de 2,39 Euro!

TV Romania! este cea mai complexa aplicatie pentru vizionarea programelor TV exclusiv romanesti! Interfata usor de folosit aduce…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.4 Mb