Aplicatia YouTube dispare din iOS 6 beta 4 din cauza terminarii licentei, YouTube va lansa o versiune noua in App Store

  In cazul in care ati instalat deja noul iOS 6 beta 4 si va intrebati unde este aplicatia YouTube, ei bine va spun de pe acum ca ea a disparut complet. Nimeni nu stie de ce a ales Apple sa scoata aceasta aplicatie din sistemul sau de operare insa in changelog gasim un avertisment prin care suntem anuntati ca multe clipuri YouTube nu se vor deschide in Safari. Marturisesc faptul ca si eu utilizez acel format penteru a publica clipuri video si altii fac la fel, deci multe clipuri video nu vor functiona deloc.

As of iOS 6, embedded YouTube URLs in the form of http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0 will no longer work. These URLs are for viewing the video on the YouTube site, not for embedding in web pages. Instead, the format that should be used is described here: https://developers.google.com/youtube/player_parameters

UPDATE: Aplicatia YouTube nu va fi inclusa in iOS 6 deoarece licenta de utilizare a ei a expirat si Apple nu o va reinnoi. Google lucreaza la o versiune separata a aplicatiei care va fi disponibila in App Store.

Our license to include the YouTube app in iOS has ended, customers can use YouTube in the Safari browser and Google is working on a new YouTube app to be on the App Store.