Calendarul lunii August in wallpaper-uri pentru iPhone

  Tuturor ne plac schimbarile ce aduc o pata de culoare, tuturor ne plac wallpaper-urile si suntem intr-o continua cautare de imagini noi ce ofera un look fresh si inedit iPhone-ului.  Pentru cei carora le plac lucrurile noi si utile am pregatit cateva wallpaper-uri calendar care va ajuta sa aveti, direct din lockscreen sau Springboard o imagine de ansamblu asupra lunii curente.

  Pentru a salva un wallpaper trebuie sa il deschideti intr-o pagina noua, sa apasati indelung pe ecran pana va apare optiunea Save Image pe care o veti selecta. Imaginea salvata o gasiti in Settings>Wallpaper>Camera Roll sau direct in aplicatia Photos din ecranul principal. Pentru a seta imaginea ca si wallpaper aveti doua metode:

  1. Din meniul Settings>Wallpaper>Camera Roll alegeti poza si apasati butonul Set apoi alegeti daca doriti ca ea sa fie afisata doar in ecranul principal, in LockScreen sau in ambele.
  2. Din aplicatia Photos a iOS selectati poza, apasati butonul din partea stanga jos si alegeti optiunea Use as Wallpaper.