iPhone 5 va avea o grosime de doar 7.6 mm, este prezentat intr-un nou clip video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mdy8lC3yTIY[/youtube]

  Dupa atatea zvonuri si imagini cu noul iPhone 5, o publicatie din China confirma din nou faptul ca viitorul dispozitiv al companiei Apple ar urma sa aiba o grosime de doar 7.6 mm. Publicatia a reusit sa obtina una dintre carcasele noului dispozitiv, a discutat cu producatorii de accesorii si a reusit sa obtina exact aceleasi informatii de la toate sursele chestionate. Terminalul ar urma sa aiba aceeasi latime, ar urma sa fie mai inalt cu aproape 10 mm si mai subtire cu 1.7 mm fata de iPhone 4/4S.

One manufacturer we spoke to said that he was sure that the leaked images were accurate – so sure that he was already preparing to construct iPhone 5 cases and he’d be willing to ship replacements for free if they turned out not to be perfect. He enumerated three big changes from the old iPhone 4S to the iPhone 5: 

1. The phone is much bigger, measuring 58.47 mm wide, 123.83 mm high and 7.6 mm thin. The screen is 4″. 
2. The earphone jack has been relocated to the bottom of the phone. 
3. The dock connector is much smaller, similar in size to micro USB.

  Desi producatorii de carcase sunt dispusi sa produca in masa accesorii pentru noul dispozitiv si sa le inlocuiasca gratuit in eventualitatea in care Apple ar lansa altceva pe piata, adevarul este ca anul trecut s-a intamplat exact acelasi lucru si producatorii nu au avut dreptate. Totusi anul acesta Apple a comandat ecrane fabricate folosidn tehnologia in-cell, aceste ecrane urmand a fi mai subtiri decat cele din iPhone 4/4S, iar impreuna cu alte modifcari ale structurii interne compania ar reusi sa reduca substantial grosimea viitorului sau terminal.