10 COMENTARII

  1. Evident ca trebuia sa se spuna ca microsoft a copiat. Off…data viitoare microsoft trebuie sa puna cerculete,sau apple are si din alea?

  2. Noul logo Microsoft nu are nicio legatura cu celelalte poze, pur si simplu reprezinta acele tiles (dale) de accesare a aplicatiilor din interfata Windows 8.

  3. eu nu stiu de ce simt nevoia sa comenteze unii mereu anti apple aici, cand e clar ca e vorba de o comunitate orientata spre apple si in plus e si mai clar ca de obicei nu apple copiaza de la altii ci altii de la apple…:(

  4. Am folosit eu cuvantul copiat undeva sau aberam in continuare?
    @razvanrazy: Alea sunt cele mai citite din romania, stiu ca stii asta. Ala e trendul, nu ce fac eu. la mine e anti trafic facut prin orice mijloace.

  5. @zaone: lucrurile astea sunt prea comune sa le catalogam a fi copiate de la o companie la alta. microsoft a avut de mult aceste culori
    @ vladc: stai linistit,posed un ip4,iar in momentul adta nu as trece la alt dispozitiv. Faptul ca e un blog dedicat apple,cel pentru pentru mine,nu e un motiv de a venera compania. In fine,fiecare face si vede ce vrea;)