Vaduva lui Steve Jobs se pozitioneaza pe locul 49 in topul celor mai puternice femei din lume

  Anual cei de la Forbes fac un top al celor mai puternice femei din lume si anul acesta vaduva lui Steve Jobs se pozitioneaza pe locul 49, ea intrat pentru prima oara in aceasta listare. Laurene Powell este numele sau si Forbes o prezinta ca si fondatoare a fundatiei Emerson Collective prin care ajuta studentii din scolile publice din SUA. Vaduva lui Steve Jobs a mostenit o buna parte din averea de cateva miliarde de dolari a regretatului CEO al companiei Apple, banii fiind probabil motivul pentru care ea este prezenta in top.

 Chair and founder of Emerson Collective Laurene Powell Jobs poses with group for a picture after the official opening of the Summit for Sustainability in Africa in Gaborone on May 24, 2012. Heads of states and ministers from African countries attend the summit to discuss of sustainable development in Africa and will conclude with a declaration.

  Laurene este pozitionata in top dupa femei precum Angela Merkel, Hillary Clinton, Michelle Obama, Oprah Winfrey, Jennifer Lopez sau Shakira.