Motorola, Amazon si Microsoft vor prezenta noi produse inaintea conferintei de prezentare a iPhone 5

  Conferinta Apple ce ar trebui sa aiba loc pe data de 12 septembrie este una dintre cele mai asteptate de catre posesorii de iDeveice-uri din intreaga lume, insa pana atunci concurenta va face unele prezentari. Motorola, Amazon si Microsoft vor prezenta noi terminale mobile la inceputul lunii septembrie si vorbim despre smartphone-uri Lumia, o noua tableta Amazon si desigur smartphone-uri Motorola. Toate aceste companii se grabesc sa aduca, cat mai repede pe piata noi produse.

  Nu e neobisnuit ca asemenea evenimente sa aiba loc toamna, insa multitudinea lor, chiar inaintea unei conferinte Apple da de inteles ca iPhone-ul companiei din Cupertino este un produs extrem de important. Problema cu strategia lor sta in faptul ca ei vor prezenta produsele cu o saptamana inaintea Apple, cateva dintre ele vor ajunge pe piata in aceeasi zi, pe 12 Apple va prezenta iPhone 5 si toata lumea va uita de ele. Cred ca ar fi fost mai bine sa prezinte totul dupa iPhone 5 pentru a avea o sans de a intra in atentia utilizatorilor, insa probabil isi vor da singuri seama ca undeva e o greseala.

10 COMENTARII

  1. Sunt sigur ca f multa luma nici nu stie si nici nu v-a sti de conferintele microsoft, motorola sau amazon. Plus de asta, toata planeta astepta iPhone 5 inca de anul trecut

  2. Motorola mai exista ? Ce pot prezenta oare atat de interesant inaintea lui iPhone 2012 ? Din pacate pentru ei , nu mare lucru .

  3. fara indoiala,nu ma intereseaza,o sa plec in america cu cateva zile inaintea lansari iphone 5,poate ma surprind cei de la microsoft,totusi slabe sanse

  4. @zaone,cum o numesc altii ,nu ma preocupa
    ma preocupa pe mine care nu am asa multi bani pt toate
    dar mi-ar place sa vad asa ceva si in Romania
    nu neaparat s3,si la alte produse (dar ma amagesc singur)

  5. @ zaone.

    Nokia & Microsoft Press conference.
    E ca si cum ai zice Samsung & Google conference ptr Galaxay S3. Mmm…nu prea! se spune doar Samsung “whatever” conference.
    Windows phone 8 a fost prezentat deja deci noutatile vin de la Nokia. Plus poate ceva extra pe partea de soft de la microsoft.

    In concluzie trebuie sa dai credit companiei Nokia (sau amandoua daca chiar vrei sa vb de microsoft). pararea mea