Samsung este dispusa sa modifice Android-ul terminalelor sale pentru a evita scoaterea dispozitivelor de pe piata din SUA

  Aseara v-am spus ca toate terminalele din lista de mai sus plus Galaxy Tab 10.1 3G/4G vor fi incluse intr-o cerere prin care Apple va incerca sa le scoata de pe piata din SUA. Terminalele puse in discutie de catre Apple fac parte din procesul in cadrul caruia Samsung a fost obligata sa plateasca 1.05 miliarde de dolari pentru ca a incalcat brevete de inventie ale Apple, fiecare incalcand unul sau mai multe brevete. Dorinta companiei Apple de a scoate din vanzare aceste terminale are la baza decizia de sambata, dar si faptul ca dispozitivele au generat vanzari de 1.3 miliarde de dolari in primele sase luni ale anului 2012.

Samsung responded in South Korea on Tuesday with a one sentence press statement. “We will take all necessary measures to ensure the availability of our products in the U.S. market,” it said. A Samsung spokesman said the company’s options included filing to stop the injunction, appealing if the judge grants it and modifying products. Samsung officials have already begun to talk to wireless carriers about removing or modifying infringing features to keep products on the market if the injunctions are granted, according to a person familiar with the matter. Samsung has said it has workarounds for two patents related to software features.

  Desi Apple vrea sa scoata toate terminalele de pe piata, cei de la Samsung deja lucreaza cu operatorii de telefonie mobila la modificarea Android-ului pentru a nu mai incalca brevetele Apple. Cei de la Samsung pot rezolva incalcarile a doar doua brevete de inventie ale Apple, insa compania va gasi probabil o metoda de a modifica toate terminalele sale inainte ca o instanta sa poata edcide daca trebuie scoase din vanzare toate aceste produse. Apple are toate sansele sa obtina o victorie pentru cererea privind scoaterea din vanzare a terminalelor listate mai sus, insa cei de la Samsung sunt dispusi sa lupte prin orice mijloace pe care le au la dispozitie.

1 COMENTARIU

  1. OLEE mersi apple poate primesc si eu Official Ultimul TW al lui Samsung pe S2 🙂 cu toate functionalitatile in cel mai scrut timp