Castigatorul – Concurs: Castiga o copie a Counter Strike: Global Offensive pentru Windows si Mac!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zik8fFqL0Dw[/youtube]

  Acum aproape 3 saptamani de zile v-am spus ca jocul Counter Strike: Global Offensive urmeaza sa fie lansat oficial in Romania si saptamana trecuta acest lucru s-a intamplat, Computer Games punandu-l in vanzare. Aceasta este cea mai recenta versiune a celebrului titlu Counter Strike si spre deosebire de versiunile anterioare, ea este disponibila atat pentru posesorii de PC-uri cin Windows OS, cat si pentru posesorii de Mac-uri. Jocul are un motor grafic nou, are arme noi si in mare va pot spune ca nu veti fi dezamagiti de el, eu il joc de 3 saptamani si ma bucur ca il am in sfarsit pe Mac.

  Pentru ca jocul merita toti banii, va dau posibilitatea de a il castiga aici in cadrul acestui concurs. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu cu textul Particip si sa dati un share sau retweet acestui articol pe contul vostru de pe Facebook sau Twitter. Concursul se va incheia vineri, 31 august, la ora 12:00. Counter Strike: Global Offensive poate fi achizitionat de aici la pretul de 11€.

UPDATE: Pentru concurs am ales 3 potentiali castigatori si in ordinea extragerii vor fi verificati pentru acordarea premiului. Daca primul este invalidat, voi oferi premiul celui de-al doilea, iar daca al doilea va fi invalidat, voi oferi premiul celui de-al treilea castigator. Daca niciunul dintre cei 3 alesi nu a respectat conditiile de participare, atunci voi face o noua extragere. Astept de la cei neverificati o dovada a respectarii regulamentului de participare la concurs pana maine la ora 20:00. Cei 3 potentiali castigatori sunt :

  1. izolisdescalificat;
  2. Edidescalificat;
  3. Ciobicastigator.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jHO_22tCfT8[/youtube]