Un nou model al iMac apare intr-un benchmark, un analist prezinta linia de produse pe care Apple urmeaza sa le lanseze in toamna

  V-am spus ca iMac-urile cu ecran de 27 de inch au disparut din unele magazine Apple si iata ca unul nou a aparut intr-un benchmark publicat recent pe internet. Configuratia prezenta acum este aproape identica, cu alta aparuta in luna iulie, singura diferenta constand in cantitatea de memorie RAM disponibila la al doilea model, dar si versiunea de OS X pe care o ruleaza. Probabil este vorba despre modelul de 27 de inch al iMac, avand in vedere ca are o configuratie puternica, si probabil il vom vedea lansat in Apple Store undeva prin octombrie, asa cum ne spune graficul de mai jos.

  Cand Apple nu lanseaza produse pe piata analistii incep sa faca presupuneri, iar unul dintre ei prezinta intr-un grafic frumos toate produsele pe care Apple ar urma sa le lanseze toamna aceasta. Analistul spune ca Apple ar urma sa lanseze un MacBook Pro Retina cu ecran de 13 inch la inceputul lunii urmatoare, iar el ar putea veni impreuna cu un nou iMac cu ecran de 21.5 inch, insa dupa ele vom vedea iPhone 5 si un nou iPod Touch. Luna octombrie ar urma sa ne aduca o noua versiune a iPad 3, un nou iPod Nano, iPad Mini si iMac-ul cu ecran de 27 de inch.

  Planul de lansari prezentat de analist este foarte aglomerat si este putin probabil ca Apple sa lanseze noi modele ale iMac la cel putin o luna distanta una de cealalta, insa ramane de vazut cum se vor desfasura lucrurile. Analistul spune ca problemele cu fabricarea componentelor au fortat Apple sa isi aglomereze atat de mult sezonul de toamna, dar adevarul il stiu doar cei din Cupertino.

3 COMENTARII

  1. noile modele de imac ma refer in special la cele de 21 inch vor ramane la aceleasi preturi sau vor veni la preturi mai mari decat cele existente de acum