O luna fara o noua versiune beta a iOS 6

  Pe data de 6 august Apple a lansat iOS 6 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS si de atunci nicio alta versiune beta a acestui sistem de operare nu a mai fost lansata. In mod normal Apple lansa versiunile beta ale iOS 6 la doar 2 – 3 saptamani distanta una de cealalta, insa acum se pare ca procesul de dezvoltare se indreapta spre lansarea oficiala. Daca pe data de 12 septembrie Apple va prezenta iOS 6 impreuna cu iPhone 5, atunci sunt sanse minime ca o alta versiune beta a iOS sa apara acum deoarece atunci iOS 6 GM va fi disponibil.

  In momentul de fata eu consider ca nicio alta vesiune beta a iOS 6 nu va ajunge in portalul dedicat dezvoltatorilor, insa pe data de 12 ma astept ca versiunea GM, cea finala, a iOS 6 sa fie disponibila dezvoltatorilor.

9 COMENTARII

  1. Asteptam varianta finala … oricum , cele beta nu m-au dezamagit cu nimic !!!
    Pe i4-ul meu .. merge mai bine iOS 6 Beta 4 decat orice varianta iOS 5.x …… !!!

  2. Cand am vazut titlul in taptu.com am zis “gata frate!” – am crezut ca a venit update-ul ca deja intram navala in settings pana am citit si primele randuri.

    Hai Apple cu rezolvarea bugurilor ca de aia am setat sa ti se trimita automat toate erorile din terminal!

  3. Eu cred ca Apple se concentreaza mai mult pe lansarea iPhone 5 si cel mai probabil vor mai aduce ei niste imbunatatiri si se va lansa versiunea finala