Prima Pagina Apple Iata-l pe Steve Jobs in cateva imagini care nu au fost publicate...

Iata-l pe Steve Jobs in cateva imagini care nu au fost publicate pana in prezent

  Steve Jobs este prezent in foarte multe imagini publicate de-a lungul anilor pe internet, insa putine dintre ele prezinta tineretea sa. Un website american a reusit sa obtina cateva imagini exclusive care il prezinta pe Steve Jobs impreuna cu echipa care lucra la Apple in primii ani dupa fondarea companiei. Website-ul sustine ca imaginile nu au mai fost publicate altundeva pe internet si impreuna cu ele au publicat inclusiv o poveste scrisa de persoana care le-a facut acum mai bine de cateva decenii cand Jobs si Wozniak lucrau impreuna.

 • Alex

  Arata bine fraieru’. Fata de Gates…

 • Toma

  Si de ce il faci fraier? Sau e un nou limbaj pe care inca nu il cunosc?

 • dpetruneac

  wow! imagini care inca nu au fost publicate!! 😮
  dar ce vreți sa aveți toata arhiva cu fotografiile personale?

 • Am si eu un ceas de mana ca al lui, cel din ultima poza. 🙂

 • Andrei

  Sa te vad pe tine draga Alex cu o companie ca a lui…pana atunci, jignirea ta demonstreaza cat de limitat esti in vocabular, poate si in viata de zi cu zi…

 • diutaa

  Alex fraiere, ca sa folosesc vocabularul tau, mi-ai aratat inca o data ce oameni fara educatie sunt prin Romanica..hai pa fraiere, oriunde te-ai afla.

 • Edz

  Chiar seamana foarte tare cu Ashton Kutcher!

 • Alex

  Diutaa, totul sta in ton. Spre exemplu eu l-am apreciat ca aspect, astfel setand tonul ca amiabil.
  La fel cum tu ai setat un ton ostil, probabil satul de oameni fara educatie pe care îi vezi pretutindeni. Era o expresie la figurat. E chiar o povestioara interesanta in spatele ei. Imaginea camaraderiei dintre Steve si ceilalti mi-a adus aminte de prietenii din liceu, si da “fraiere” era o expresie adesea folosita, insa cu conotatie prieteneasca. Nici intr-un caz insultatoare. Speram ca nu e nevoie sa scriu un eseu. Ar fi interesant ca participarea la forum sa fie post examinare. Sa nu cumva sa intre “oameni fara educatie” pe aici. Diutaa sper ca exprimarea mea nu a fost si mai departe ofensatoare in memoria D-lui Jobs. Si ca ai inteles tonul. De altfel ma bucur ca ai vorbit. O seara buna!

 • Alex

  Uite vezi andrei a prins pe jumate ce voiam sa zic. Nu is drag, la fel cum nici Steve Jobs nu e fraier. E sarcasm oameni buni, il apreciez si stimez.

 • claudiu91

  @Clau SEWL esti sigur? cred ca am si eu asa ceva… din imaginea aceea ceasul lui seamana cu 99% din ceasurile existente

 • diutaa

  Alex, da, cunosc expresia “fraiere”.As mintii, daca nu as recunoaste ca mi-am alintat prietenii asa..chiar prin liceu..mai adesea..
  Vezi..daca foloseai ghilimelele,eram prieteni de la inceput, asa am inceput cu o ” cearta” si apoi ne imprietenim:) noapte buna 🙂