iTunes 11 va fi lansat astazi de catre Apple

  Pe langa denumirea iPhone 5 pentru noul iPhone si lansarea noilor iPod Touch si iPod Nano, website-ul Apple ne spune ca Apple urmeaza sa lanseze diseara inclusiv o noua versiune a programului iTunes. De luni de zile se tot zvoneste ca iTunes 11 este in proces de dezvoltare la Apple, iar in aceasta seara el ar urma sa fie lansat pentru utilizatori. Exista posibilitatea ca iTunes Store-ul sa fie complet modificat in acest nou iTunes si exista posibilitatea ca alte functii noi, inca neprezentate sa fie incluse in el, dar cea mai importanta noutate ar putea fi schimbarea design-ului programului cu care v-ati obisnuit de atatia ani de zile.

  Ce va aduce nou iTunes 11 vom afla desigur peste doar cateva ore.

8 COMENTARII

  1. pfuu super.. daca se lanseaza itunes 11 inseamna ca sansele sa avem update si la ios 6 sunt foarte mari . Anul trecut din cate am vazut ios 5-ul a fost pus pentru update doar dupa update la itunes.. ( 4 oct 2011 lansarea oficiala si 12 oct 2011 – itunes +ios5 )

  2. Zaone.. ai idee de ce / pe cand ? ca eu asa imi aduc aminte si la ipad 3 .. a fost lansat cu 5.1.1 si automat a fost si update la restul oamenilor de rand… sa zic asa 😛

  3. Zaone,cum pot instala iOS 6 beta ? stiu faza cu shift+click,dar cand fac asta,la activare dupa ce bag pin-ul sim-ului imi spune ca e doar pt developeri.