Prima Pagina Apple iPod Nano vs iPod Nano – tabel comparativ

iPod Nano vs iPod Nano – tabel comparativ

  Pe langa noul iPod Touch 5G, Apple a prezentat si un nou model al iPod Nano, micutul dispozitiv transformandu-se intr-un media player in toata regula. Acum iPod Nano are un ecran tactil de 2.5 inch, are un buton Home, mai multe functii Bluetooth si este disponibil in mai multe culori. Apple nu a dorit sa ofere in continuare un dispozitiv mic, foarte portabil, care poate fi utilizat ca si ceas, insa in schimb ofera un iPod care poate fi utilizat si pentru a vizualiza clipuri video sau poze, insa pentru cei mai pretentiosi exista desigur varianta de a achizitiona vechiul mode.

 • Nili

  Hhahaha astia au furat castile de la bose – copiat.

 • sdsds

  iconitele la noul ipod sunt ca cele de pe PS Vita,lol,m-am lamurit si cu apple

 • danny

  Lasati iconitele si castile care clar sun copiate, dar forma? Uitati-va la un Nokia Lumia si daca imi aratati o diferenta in afara faptului ca iPod-ul are butonul home, inseamna ca v-ati pierdut simtul realitatii! ESTE COPIAT 100% !

 • @danny: Da, dar iPod-ul a iesit inaintea Lumia cu design-ul asta, deci nu Apple a copiat de la Nokia. A si inainte sa sari de pe scaun, am pus acum 2 zile un articol cu imaginea in care este comparat design-ul si este trecuta data de lansare a fiecareia.

 • danny

  Stai linistit ca nu sar de pe scaun. Sunt un utilizator de iDevice-uri, dar care spre deosebire de majoritatea de pe aici mi-am pastrat gandirea libera si nu cad pe spate la orice produs Apple, mai ales acum cand chiar nu este cazul. iPhone 5 nu este decat o ciorba incalzita a III-a oara (iPhone 4, iPhone 4S si acum iPhone 5). Dupa ce sustii tu inseamna ca Nokia a copiat Apple. Si atunci cum se face ca in procesul Apple vs Samsung, Apple i-a adus chiar ca exemplu pe cei de la Nokia, cu al lor Lumia, pentru faptul ca ei nu copiaza precum Samsung. Repet sunt utilizator de iDevice-uri (am si acum un laptop iBook G4, care functioneaza perfect, am avut iPhone 2, apoi iPhone 4 pe care l-am vandut pentru ca avea un semnal infect, si mai am un iPad 2) dar nu am creierul spalat, gandesc si vad in ultimul timp lucruri care ma dezamagesc la Apple!

 • bindor1
 • Pingback: Conferinta de prezentare a iPhone 5, iOS 6, iPod Touch si iPod Nano - tot ce trebuie sa stii | iDevice.ro()