Prima Pagina Apple HP a invatat de la Apple ca design-ul produselor este important

HP a invatat de la Apple ca design-ul produselor este important

20120917-074126.jpg

Intr-un interviu dat celebrei publicatii “Wall Street Journal”, CEO-ul HP, Meg Whitman, a declarat ca Apple i-a invatat ca design-ul produselor este foarte important. Whitman sustine ca HP nu a reusit sa tina pasul cu inovatiile din ultimii ani si spera ca in curand compania sa va depasi Apple in ceea ce priveste stabilirea trend-urilor pe piata laptop-urilor. HP urmeaza sa lanseze o noua generatie de laptop-uri care vor fi construite folosind aproximativ aceeasi paleta de culori, logo-uri mai mici si mai putine componente pentru a replica, in parte, design-ul unibody al Mac-urilor.

As part of her plan, Ms. Whitman is counting on better-looking PCs, hoping her company might one day rival Apple Inc. as the industry’s standard bearer for sleek design…”I don’t think we kept up with the innovation,” said the 56-year-old CEO. “The whole market has moved to something that is more beautiful… Apple taught us that design really matters,” she said. “I think we’ve made a lot of progress.

HP a incercat sa “fure” din cota de piata a Mac-urilor in trecut, a fost acuzata ca le-a copiat design-ul, insa in final se pare ca nu a reusit sa depaseasca Apple acolo unde conteaza cel mai mult, popularitatea.

 • Mihai

  Cand o sa fie laptopuri Apple la Emag cu 12 milioane de lei… sa imi dai si mie un bip.

 • Vlad Catalin

  ce a invatat …sa fure desing ul

 • radu

  sa nu uitam ca hp a lucrat ptr apple si gama de varf Hp NX… au mers in paralel la configuratie si calitatra materialelor!

 • Eugen

  Daca au de gand sa copieze mac-urile de fapt n-au invatzat nimic, ca sa iasa in evidenta ar trebui sa scoata ceva diferit dar frumos, nu copii mai mult sau mai putin reusite.Eu de ex as gasi pe langa design, sa adaug mai multa utilitate unor produse, de ex sa fac o tableta care sa bata ipad-ul prin inovatii nu prin copierea ca la scoala si a greselilor concurentei.. Dar pana la urma selectia naturala isi va spune cuvantul si cei care nu inoveaza vor muri.

 • Mihai_rt

  Se duc la vale, au lansat o tableta care s a vandut doar cand au scos o din vanzare si lenovo ii depasesc la pc uri

 • Ciprian

  E horror designul HP. Multe prea rotunjite colturile IMHO.
  @Zaone: Vezi Asus U500: http://www.trustedreviews.com/asus-zenbook-u500_Laptop_review

 • Hybrid

  Mai au de invatat chiar si la copiat 🙂 iar logoul iluminat de pe spatele de la macbook da un stil foarte elegant si nu cocalaresc.

 • IonutS

  @ Mihai- cand o sa cumperi TU laptop HP cu designul din poza articolului cu 12 milioane sa-mi dai un bip!
  Laptopul HP prezent in acest articol depaseste suma de 5800lei! acum te intreb eu pe tine
  Vrei un produs original sau vrei o copie fidela la acelasi pret?
  Vrei un iPhone 4 la 2400lei sau o copie fidela la 1000lei? s.a.m.d