Apple marcheaza o ferma drept aeroportul din Dublin, guvernul irlandez nu este multumit, utilizatorii din intreaga lume sunt revoltati, voi cum o utilizati?

  In iOS 6 Apple a implementat noua aplicatie Maps care foloseste un sistem propriu de harti, iar multi considera ca renuntarea la Google Maps a fost o imensa greseala. Cei de la Apple isi lauda sistemul, sustin ca el este bun, insa din pacate in afara SUA putina lume il poate utiliza la adevarata sa valoare. Pe langa sutele de mii sau poate chiar milioanele de utilizatori nemultumiti de aceasta aplicatie, avem si guvernul irlandez care a contactat Apple cerandu-le sa corecteze o greseala foarte importanta. Pe harta Dublin-ului o ferma si o cafenea este marcata ca fiind aeroportul orasului, iar guvernul irlandez se teme ca acolo ar putea fi unii tentati sa aterizeze direct peste casa proprietarilor.

  Autoritatile si oficialii aeroportului au anuntat deja ca listarea din aplicatia Maps este gresita, insa e oricum greu de crezut ca un pilot va utiliza aplicatia aceasta pentru a ateriza acolo cu avionul. Chiar si asa, greseala pune putin lucrurile in perspectiva pentru ca in aplicatia Maps exista multe alte denumiri eronate, destule dintre ele fiind vizibile chiar si in hartile tarii noastre. Totusi, in tara noastra lucrurile stau mai bine decat in altele, cei de la BBC sustinand ca unele muzee au fost mutate in lacuri, ca unele orase au disparut complet, dar si ca anumite locatii sunt incorect afisate pe harta.

 

  Deocamdata Apple are probleme in a isi mentine credibilitatea cand spune ca aplicatia Maps este buna pentru navigatie, dar probabil in viitor lucrurile se vor imbunatati. Acestea fiind spuse, voi utilizati cu placere aplicatia?